Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségügyis hozzátartozó által barátomat beoltották a Pfizer vakcinával. Én emiatt neheztelek rá, hogy nem várta ki, amíg sorra kerül. Jogosan?
Párom a mai napon megkapta a Pfizer vakcinát, mert édesanyja egészségügyben dolgozik és a dolgozók részére beszállított vakcinák közül megmaradt néhány, mert nem mindenki akarja beoltatni magát a kórházban. Ezek elvileg a kifagyasztás után 48 óráig jók, legalábbis nekem ezt mondta párom, hogy amúgy nem mást "előzött" meg, hanem a megmaradtak közül kaphatott ő is.
Nem az a bajom, hogy én nem kaptam, mert én is eltudnám intézni valószínűleg (szintén eü hozzátartozóval), de én szeretném kivárni a soromat, hisz fiatal vagyok és egészséges, ahogy ő is.
Ti mit szólnátok?
Kérdező, akkor hagyd ott a barátodat, biztos talál nálad értelmesebbet!
Mit nem értesz azon, hogy amit felbontottak, azt 48 órán belül el kellett használni. Nem lehetett arra várni, hogy felhívják a környékbeli időseket, akik kicsit gondolkodnak rajta, megbeszélik a szomszédasszonnyal, aztán majd vagy elmennek vagy nem. Akit hamar tudtak értesíteni, és bement, az kapott. És ki értesül róla leghamarabb? Az ottani dolgozók családtagjai. Pont azért, mert hiány van a vakcinából, nem hiba, de egyenesen bűn lenne, ha egyet is hagynának megromlani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!