Most hogy szinte minden covid korlátozást eltörölnek a beoltottak nem bánták meg, hogy így döntöttek?
Most, hogy szinte biztos, hogy egyszer meg fogsz halni, megbántad, higy megszülettél?
Naugye...
Nem értem, hogy mi ez a cirkusz még mindig az oltással. Gyerekként nem kaptál védőoltást? Vagy ha kaptál, felfordultál tőle?
Miért bánnám meg?
Bajom nem lett az oltásoktól, szóval nyilván nem bánom hogy beadattam őket, akkor se ha nem kötelező. Eleve mikor beadattam, akkor még nem is lett volna muszáj.
(Egyébként meg 2 hónapja nem lenne bevételem ha nem adattam volna be, szóval inkább azt bánnám. :D )
Kétszer negyedóra és két szúnyogcsípésen mit tudnék megbánni?
Cserébe nem azon sopánkodtam, hogy hova nem mehetek, vagy mit nem tehetek oltás hiányában.
Mert valljuk be, aki nem olttatta be magát, az többnyire ezzel töltötte az elmúlt 2 évet.
6
Én nem kaptam meg, de covid előtt sokszor voltam megfázva, nátha stb és minimum 1 hétig beteg voltam. Mióta covid van 1 napig szoktam beteg lenni. Meglepő volt, de a 3-dik esetnél már feltűnt hogy eléggé le rövidült a megfázásom.
7
Nem vagyok oltott, de kb mindenhova mehetem így is ahova eddig jártam. 🙂
Sok helyen nem voltak a saját maguk ellenségei. A pénz az pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!