Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most hogy szinte minden covid...

Most hogy szinte minden covid korlátozást eltörölnek a beoltottak nem bánták meg, hogy így döntöttek?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 11:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
68%

20.

Hiába vered magad, rakás helyen nem vették komolyan, illetve ez is csak egy rövid ideig volt.

2022. márc. 3. 12:31
 22/36 anonim ***** válasza:
25%

Tudom. És? Akkor is fényévekkel egyszerűbb volt az, hogy oda megyek ahova akarok, mint próbálni felhajtani azokat a helyeket, ahol nem ellenőrzik. (Tudom, mert volt rokonom aki ezt csinálta. Nekem egyszerűbb volt így, hogy csak megvettem/lefoglaltam a dolgokat, és nem kellett aggódnopm hogy bejutok-e.)

2022. márc. 3. 12:34
 23/36 A kérdező kommentje:

#20 Ennek a covid korlátozásnak nem is volt értelme, szóval aki okos volt ő kijátszotta, a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.

Majd ha a tantusz leesik, azt felveheted azért. :)

2022. márc. 3. 12:36
 24/36 anonim ***** válasza:
23%

Vajon azok, akik nem oltották be magukat ÉS meghaltak, megbánták, hogy nem vették fel az oltást?

Ezt már sajnos nem fogjuk megtudni.

Nyugodjanak békében.

Lehet, hogy mi birkák vagyunk, de mi legalább élő birkák vagyunk a sok halott „(o)kossal” ellentétben, akik nem vették fel.

2022. márc. 3. 15:04
 25/36 anonim ***** válasza:
31%

Oltatlanként írom, hogy semmit nem is éreztem az egészből, mindenhova járkáltam szabadon, tudtam én, hogy úgy is eltörlik egyszer ezt az egészet. Örülök, hogy így döntöttem.

Most már amúgy is új fejezetet nyitott a világ, más dolgokon van a hangsúly, valahogy a covid is eltűnt.. és mielőtt valaki leoltana, hogy felelőtlen vagyok, hogy nem oltottam magamat ezt a videót itt hagynám: [link]

(és nyílván nem csak a gyerekekre gondolnak itt) Nem kívánok rosszat senkinek félre értés ne essék, mindenkinek jó egészséget, csak hát nem tudni mi lesz még ennek a böjtje...

2022. márc. 4. 12:24
 26/36 anonim ***** válasza:
34%
25-öske a videód nagyon tanulságos. Kevés az olyan ember, aki azt mondja, rosszul döntöttem, hogy beoltattam magam és a családom. Én most voltam tüdőgyulladással korházban Covid miatt, nem vagyok oltott és 71 éves vagyok. A kórteremben sok olyan ember volt, akik valamilyen vizsgálatra mentek a kórházba és az ott végzett teszt + lett. Már nem is engedték haza, hanem azonnal befektettek a tüdőgyulladásosok közé. Semmi cuccuk nem volt, mi betegek adtunk nekik WC papírt, szappant, stb.Nekik semmi tünetük, láz, rossz közérzet nem volt, csak a szear teszt. 5 napig bent tartották őket és kapták az un. Covid terápiát, amit infúzióban adtak be. Ki tudja mi volt benne? Azt tudni kell, hogy a kórház igy fogta a delikvenseket, hogy az utánuk járó fejpénzt bezsebelje. Gusztustalan dolog!Igy terhelik mesterségesen az egészségügyet. Növelik a beteg darabbszámot. Ez nem mese, a szemem előtt zajlott! Minden a pénzről szól, nem a te egészségedről, senkit nem érdekel, ezt mindig tartsátok szem előtt, mielőtt bedöltök a médiának. Mindenkinek sok szerencsét és jó egészséget!
2022. márc. 5. 08:35
 27/36 anonim ***** válasza:
84%

Ahhoz képest hogy nemrég még azt jósolta átok hogy jön a világ diktatúra és hogy oltás nélkül semmit nem lehet csinálni de az oltásba bele fogunk halni most hirtelen majdnem minden korlátozás el lesz törölve....

Ezt egyik oltás ellenes világdiktatura vészmadár sem csiripelte, sem az orosz inváziót...

Ja ami azt illeti, észrevette mindenki, hogy február 24 óta kb szó sincs covidról?

2022. márc. 5. 11:15
 28/36 anonim ***** válasza:
23%

26os, sajnalom, jo egeszseget kivanok!

Sajnos hallottam mi folyik a korhazakban. Az a sz.ros teszt semmit nem er, konnyen manipulalhato is az eredmeny :( Ismerosomet is bevittek es tudta nelkul leszedaltak es ratettek lelegezteto gepre, pedig nem volt indokolt, tisztan lelegzett, csak hat ugy lelegeztetogepen levo paciensekert tobb penz jar. Gusztustalan!

25os voltam.

2022. márc. 5. 12:13
 29/36 anonim ***** válasza:
79%

24

Fogadok hogy te a kocsiba is hordod a maszkot amikor egyedül utazol 😂

Az a sok halott oltott volt.

És rengeteg ember meg bánta az oltást mert betegek lettek, amire szedhetik a gyógyszereket.

Meg persze, azért mert kiderült itt ki a könnyen irányítható, manipuláltó személy. 😉

Aki arra megy amerre terelik még ha teljesen abnormális is a dolog. Ezért birka

2022. márc. 5. 21:05
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
28-as köszönöm a jókivánságot a 26-osnak! Meg annyit, hogy az osztály tele volt öreg emberekkel, akiket az öregek otthonából hoztak a teszt alapján. Ezek pelenkás, mankós, magatehetetlen emberek voltak. Szinte elfekvő osztály volt a Covid osztály. Innem nem igen ment vissza senki az otthonba. Mikor a másik épületbe vitték őket CT-re ággyal együtt, akkor az udvaron kellett áttólni a hidegben, de csak lepedővel voltak betakarva. Na ezek voltak az embertelen dolgok, ami tüdőgyulladáshoz, lelegeztető géphez vezetett. Igen, akkor több pénzt kapott a kórház. Az idős emberek, nagymamák, nagypapák élete nem sokat számitott ezen a vágóhídon. Most már tudjátok mire számithattok, ha 80 fele jártok.
2022. márc. 6. 08:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!