Most hogy szinte minden covid korlátozást eltörölnek a beoltottak nem bánták meg, hogy így döntöttek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 11:33
31/36 anonim válasza:
#29es: Hat kepzeld a minap lattam, hogy egy no fejebubjaig felhuzott ffp2es maszkkal vezettett egyedul a kocsijaban. Szamomra ez annyira abszurd! :S
Hat kb ez az oltas egy tesztnek felelt meg, ki mennyire manipulalhto, megvezetheto. Egyebkent a tunetek sem egyszerre jelentkezhetnek, akar 2-3 ev utan is kialakulhat valamifele elvatozas/betegseg. Szomoru ez :/
#30: Sajnos az egeszsegugy evek ota lealdozoban van, es nem csak az oreg, beteg emberekkel bannak igy, sajnos a fiatalokkal is. Ismerosom a csodanak koszonheti, hogy le tudott kerulni a geprol es nem nyirtak ki. :S
32/36 anonim válasza:
Ma hétfő van, elsőnap, hogy lehet maszk nélkül vásárolni. Volt pár ember, aki maszkban volt. Láttam egy üzletet, ahol az összes eladó maszkban volt. A média, olyan félelmet generált az emberekben, hogy az nem szünik meg olyan könnyen VIKTOR rendeletére.
33/36 anonim válasza:
Én hideg szélben fogom hordani a maszkot, mert úgy nem szárítja ki a szél az arcbőrömet. Nem a félelem miatt fogom felvenni, hanem mert praktikus, kár, hogy nem hamarabb jutott eszembe, akkor nem kellett volna drága arckrémekre költenem.
34/36 anonim válasza:
32, és a félelmet VIKTOR generálta VILÁGSZERTE?????
35/36 anonim válasza:
Olvass figyelmesen! A média keltette a félelmet, igen világszerte. Szinte mindenhol van média. Ahol nincs, ott nem is tudtak semmit a járványról. Viktor egy személyben a háború kitöréséért felelős. Ezt a médiában hallottam. A Meto újságban is olvastam. Ami a médiában elhangzik,az a tuti ugye?
36/36 anonim válasza:
Tényleg volt covid. De lecsendesült. Más járványok is le szoktak csendesülni mint a spanyol nátha, pestisjárványok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!