Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Régóta vágyom már egy férfira az életembe, de sajnos soha nem találok.

Az ideálom a vagány, keményebb típusú férfiak, akik lazák, rosszfiúk, kiállnak magukért az utcán, megmondják a véleményüket, lazán fogják fel az életet, nem erkölcs csőszök, izgalmas életük van.

Sok ilyen férfival randiztam már, igazából odavagyok értük. Viszont ők azok akik nem fizetnek nekem első randin, nem hoznak virágot, nem végeznek házimunkát. Nem is nagyon működik így ez hosszú távon.

Viszont itt a gyakorin meg volt már két olyan férfi, akikkel ismerkedtem, akik írták, hogy miket tudnak főzni, rendesen takarítanak, mosnak, fizetnének az első randin, virágot is hoznának. De amint Facebook cserére került volna sor, az egyik ilyen vékony, programozó volt, kocka fejű is volt, a másik pedig egy kicsit elhízott bölcsész hallgató. Mindkettő taszított.

Miért van az, hogy aki vonzó, azok nem végeznek házimunkát, nem kedveskednek virággal, stb????

25N

2022. jún. 2. 18:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Gúnyolódtok, de több pasi jut nekem, mint nektek.."

Igen, köszönjük. Eddig is tudtuk, hogy kamu, de itt végleg bebuktál. Hülyegyerek :)

2022. jún. 2. 18:59
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

10.

Nagyon kikukucskál India a reakcióid mögül.

2022. jún. 2. 19:00
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

"Gúnyolódtok, de több pasi jut nekem, mint nektek"

Az én esetemben ez igaz. Nekem egy pasi sem jutott.

2022. jún. 2. 19:01
 14/31 A kérdező kommentje:

Fáj a fogatok a házimunkához? Csóró lúzer palimadarak vagytok

Azt sem tudjátok miket éltem át, egy ilyen hozzátok hasonló lúzer elhízott egyetemista pasi molesztált fiatal koromban! Azért kamu nektek mert véditek a fajtátokat! Rasszista parasztok

2022. jún. 2. 19:04
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy a rosszfiús, vagány srácok/férfiak pont hogy nagyon gálánsak a nőkkel -amíg érdeklik őket.
2022. jún. 2. 19:16
 16/31 A kérdező kommentje:
Hol tapasztaltál ilyet? Jó neked
2022. jún. 2. 19:17
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert volt pár kavarásom ilyen típussal, illetve a párom is hasonló habitus,de sosem enged fizetni.
2022. jún. 2. 19:19
 18/31 A kérdező kommentje:
De hol tudok ilyet összeszedni magamnak? És köszönöm, hogy végre valaki normálisan válaszol!
2022. jún. 2. 19:21
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
A rosszfiú és a gáláns, házias férfi ötvözete ugyanolyan mítikus, nem létező (de egyébként létező, csak ritka) karakter, mint a bombaszexi nő és a háziasszony egyvelege. Te ilyen vagy esetleg?
2022. jún. 2. 19:21
 20/31 A kérdező kommentje:
Szép vagyok, és tudok főzni, ha ez érdekel
2022. jún. 2. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!