Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs ilyen pasi?
Régóta vágyom már egy férfira az életembe, de sajnos soha nem találok.
Az ideálom a vagány, keményebb típusú férfiak, akik lazák, rosszfiúk, kiállnak magukért az utcán, megmondják a véleményüket, lazán fogják fel az életet, nem erkölcs csőszök, izgalmas életük van.
Sok ilyen férfival randiztam már, igazából odavagyok értük. Viszont ők azok akik nem fizetnek nekem első randin, nem hoznak virágot, nem végeznek házimunkát. Nem is nagyon működik így ez hosszú távon.
Viszont itt a gyakorin meg volt már két olyan férfi, akikkel ismerkedtem, akik írták, hogy miket tudnak főzni, rendesen takarítanak, mosnak, fizetnének az első randin, virágot is hoznának. De amint Facebook cserére került volna sor, az egyik ilyen vékony, programozó volt, kocka fejű is volt, a másik pedig egy kicsit elhízott bölcsész hallgató. Mindkettő taszított.
Miért van az, hogy aki vonzó, azok nem végeznek házimunkát, nem kedveskednek virággal, stb????
25N
"Gúnyolódtok, de több pasi jut nekem, mint nektek.."
Igen, köszönjük. Eddig is tudtuk, hogy kamu, de itt végleg bebuktál. Hülyegyerek :)
10.
Nagyon kikukucskál India a reakcióid mögül.
"Gúnyolódtok, de több pasi jut nekem, mint nektek"
Az én esetemben ez igaz. Nekem egy pasi sem jutott.
Fáj a fogatok a házimunkához? Csóró lúzer palimadarak vagytok
Azt sem tudjátok miket éltem át, egy ilyen hozzátok hasonló lúzer elhízott egyetemista pasi molesztált fiatal koromban! Azért kamu nektek mert véditek a fajtátokat! Rasszista parasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!