Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Régóta vágyom már egy férfira az életembe, de sajnos soha nem találok.

Az ideálom a vagány, keményebb típusú férfiak, akik lazák, rosszfiúk, kiállnak magukért az utcán, megmondják a véleményüket, lazán fogják fel az életet, nem erkölcs csőszök, izgalmas életük van.

Sok ilyen férfival randiztam már, igazából odavagyok értük. Viszont ők azok akik nem fizetnek nekem első randin, nem hoznak virágot, nem végeznek házimunkát. Nem is nagyon működik így ez hosszú távon.

Viszont itt a gyakorin meg volt már két olyan férfi, akikkel ismerkedtem, akik írták, hogy miket tudnak főzni, rendesen takarítanak, mosnak, fizetnének az első randin, virágot is hoznának. De amint Facebook cserére került volna sor, az egyik ilyen vékony, programozó volt, kocka fejű is volt, a másik pedig egy kicsit elhízott bölcsész hallgató. Mindkettő taszított.

Miért van az, hogy aki vonzó, azok nem végeznek házimunkát, nem kedveskednek virággal, stb????

25N

2022. jún. 2. 18:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
26%
Én ilyen vagyok, 188cm, szőke és kék hajú. Még engem sem találtál meg, pedig tudok főzni, szoktam házimunkat végezni is.23F
2022. jún. 2. 19:30
 22/31 anonim ***** válasza:
72%
Elképesztő mennyire bedőltök egy trollnak :D
2022. jún. 2. 19:33
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

#21 nem zavar, hogy egy troll pasinak kínálkoztál most fel?

Felőlem legyetek boldogok, de lehet a golyói zavarni fognak hosszabb távon. Meg hogy a fél életét a gyakoris trollkodással tölti...

2022. jún. 2. 19:39
 24/31 anonim ***** válasza:

Vzze!

Nem te agy a legélesebb kés a fiókban.

2022. jún. 2. 20:43
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
#2: ha kicsit is konyítanál az antropológiához, tisztában lennél vele, hogy a latinok közt NINCSEN két méteres, sőt, kifejezetten magas sem. Rájuk a kisközepes, maximum közepes termet a jelle!ző.
2022. jún. 2. 20:54
 26/31 tamsin540 ***** válasza:
72%

Ez a nők drámája manapság: nem sikerül megtalálni az alfa férfit akinek béta tulajdonságai is vannak. Alfa mag/béta szükséglet egyben, ez lenne az ideális férfi, de a legtöbb férfi béta.

Sok sikert, mert nem lesz könnyű művelet.

2022. jún. 2. 21:08
 27/31 anonim ***** válasza:
59%
Hülye p*csa XD
2022. jún. 2. 23:12
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

Ez a két kritérium teljesen ellentétes:

1) kiállnak magukért az utcán, megmondják a véleményüket

2) lazán fogják fel az életet, nem erkölcs csőszök,

Aki lazán kezeli a dolgokat, az pont nem fog az utcára menni, hanem éppenséggel telibe💩 mindent.

Megmondja a véleményét, de nem erkölcscsősz?? Akkor mégis miről van véleménye, ami egyáltalán nem érinthet erkölcsi témát? 😃

Mit akarsz?

2022. jún. 2. 23:16
 29/31 anonim ***** válasza:
48%
De akkor csak számít neked a külső te cigány
2022. jún. 3. 12:45
 30/31 anonim ***** válasza:
87%
Tuti pasi a kérdező, ez nem női stílus, átüt rajta a pasi stílus.
2022. jún. 3. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!