Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as 40-es nők! Megbántátok, hogy annó elutasították a rendes becsületes fiút aki szerelmes volt belétek és helyette inkább egy vagány sráccal jöttetek össze, aki később faképnél hagyott titeket?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 20:27
1/21 anonim válasza:
Ezen az oldalon nem fogsz olyan nőt találni, aki bármit is megbánt volna.
2/21 anonim válasza:
Nem. Azért utasítok el valakit, mert nincs meg a szikra. Anélkül nem megy. Hiába rendes, meg kedves, ha nem kívánom szexuálisan.
3/21 anonim válasza:
Nem, akkor se ha beleszakadsz :D
4/21 anonim válasza:
Na megint kezdi a lúzerkommandó?Nekem akkor se kellettek ezek a mamahoteles fiúk, mikor egész nap irogattak a társkeresőn.Szerencsére tudtam jól választani, hála anyunak ma egy kertes házban élünk egy vidéki megyeszékhelyen a férjemmel.nyaralni járunk, télen nyáron, van két gyerek is, és egy idilli élet.
5/21 anonim válasza:
#4: Légyszi, ilyet írj már a lepontozó női lúzerkommandónak is.
6/21 anonim válasza:
2. Válaszadó egy az egyben leírtam, amit én is gondolok.
7/21 anonim válasza:
Azért kedves kérdező elég pofátlan vagy. Lepontozol, mikor teljesen normális, őszinte választ adtam, csak sajnos nem egyezik a lúzer elképzeléseddel. Válaszoljon nektek többet a halál...😘
2-es voltam.
Ui.: Sose lesz nőtök, pont emiatt a hozzáállás miatt, de meg is érdemlitek.
8/21 anonim válasza:
#7: Férfiként mondjuk jelenleg csak az én válaszaim vannak lepontozva... :DDD
9/21 anonim válasza:
Ugyan nem az adott korosztály vagyok, de szerinted elég egy kapcsolathoz az, hogy csak az egyik akarja?
Miért lenne hűségesebb valaki csak azért, mert lúzer?
10/21 A kérdező kommentje:
Milyen luzerrol beszelunk? Ezek a csendes becsuletes fiuk azota mar cegvezetok lettek vagy tobbdiplomas jol kereso emberek. Mig a suli vaganya egy segedmunkas lehuto lett valahol.
2022. febr. 14. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!