Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as 40-es nők! Megbántátok, hogy annó elutasították a rendes becsületes fiút aki szerelmes volt belétek és helyette inkább egy vagány sráccal jöttetek össze, aki később faképnél hagyott titeket?
Az általam elutasított kedves-rendes fiúk ma mással vannak kapcsolatban, akivel boldogok, és többnyire gyerek is van.
A vagány srác még nem hagyott el, de ha menni akar, elengedem. 20+ év házasságot nem tekintek akkor se kudarcnak.
Aki már húsz éve egy incel lúzer volt, és zaklatott egy ideig, az ma is egyedül van, és nem vitte semmire.
6 éve vagyok együtt egy "rendes fiúval", és a korábbi barátaim is rendesek voltak.
Bár az lehet, hogy rendes alatt nem ugyanazt értjük, mert egyikük sem szociopata, normális emberi kapcsolatot kialakítani képtelen, munkanélküli incel.
Úristen, hány ilyen nőt ismerek én mint a 4-es válaszoló! Egy kezemen nem tudnám megszámolni, hogy csak itt az oldalon hány olyan nővel beszélgettem az elmúlt másfél évben, akinek ugyanez a csodálatos kirakat élete megvan mint a 4-es válaszolónak.
Szép ház, szép autó, okos, ügyes, csodálatos gyerekek, télen-nyáron utazás! Közben meg esténként hányingerük van mikor le kell feküdniük egymás mellé az ágyba. Ha egyáltalán egy ágyban alszanak még, mert egymáshoz már nem értek évek óta.
Dehát kifelé el lehet játszani mindent, az emberek úgyis csak a kirakatot látják!:)
15-ös, hát sajnos ezt a képet mutatjátok magatokról. :))
Bár rácáfolnátok egyszer is.
"Ja értem, ha Incel, akkor csakis munkanélküli szociopata lehet…"
Csak annyira, amennyire a sikeres, valahogy kinéző férfiak csak szemetek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!