Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as 40-es nők! Megbántátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as 40-es nők! Megbántátok, hogy annó elutasították a rendes becsületes fiút aki szerelmes volt belétek és helyette inkább egy vagány sráccal jöttetek össze, aki később faképnél hagyott titeket?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
A vagány srác nem hagyott faképnél és nem bántam meg.
2022. febr. 14. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
98%

Az általam elutasított kedves-rendes fiúk ma mással vannak kapcsolatban, akivel boldogok, és többnyire gyerek is van.

A vagány srác még nem hagyott el, de ha menni akar, elengedem. 20+ év házasságot nem tekintek akkor se kudarcnak.

Aki már húsz éve egy incel lúzer volt, és zaklatott egy ideig, az ma is egyedül van, és nem vitte semmire.

2022. febr. 14. 21:06
 13/21 peca1000 ***** válasza:
72%
Azóta is bőgnek a párnàikba, hogy miért nem ezt a rendes pasit választották (mármint engem) :)
2022. febr. 14. 21:06
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

6 éve vagyok együtt egy "rendes fiúval", és a korábbi barátaim is rendesek voltak.

Bár az lehet, hogy rendes alatt nem ugyanazt értjük, mert egyikük sem szociopata, normális emberi kapcsolatot kialakítani képtelen, munkanélküli incel.

2022. febr. 14. 21:12
 15/21 anonim ***** válasza:
15%
14 Ja értem, ha Incel, akkor csakis munkanélküli szociopata lehet…
2022. febr. 14. 21:14
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

Úristen, hány ilyen nőt ismerek én mint a 4-es válaszoló! Egy kezemen nem tudnám megszámolni, hogy csak itt az oldalon hány olyan nővel beszélgettem az elmúlt másfél évben, akinek ugyanez a csodálatos kirakat élete megvan mint a 4-es válaszolónak.

Szép ház, szép autó, okos, ügyes, csodálatos gyerekek, télen-nyáron utazás! Közben meg esténként hányingerük van mikor le kell feküdniük egymás mellé az ágyba. Ha egyáltalán egy ágyban alszanak még, mert egymáshoz már nem értek évek óta.

Dehát kifelé el lehet játszani mindent, az emberek úgyis csak a kirakatot látják!:)

2022. febr. 14. 21:20
 17/21 anonim ***** válasza:
14%
A megbánás akkor jönne, ha az állam nem avatkozna bele például gyerektartással.. Vagy nem is jönne, mert a nők akkor normális férfival jönnének össze már az elején, mivel felősséget kéne vállalniuk a tetteikért.
2022. febr. 15. 00:07
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

15-ös, hát sajnos ezt a képet mutatjátok magatokról. :))

Bár rácáfolnátok egyszer is.

2022. febr. 15. 09:35
 19/21 anonim ***** válasza:
81%
Egykori suli vagánya a férjem. Nem léhűtő, nem segédmunkás, sőt, faképnél se hagyott. Felsőközéposztálybeli életet élünk. Az általam elutasított srác ma már szintén házas és két gyerek apukája.
2022. febr. 15. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
57%

"Ja értem, ha Incel, akkor csakis munkanélküli szociopata lehet…"

Csak annyira, amennyire a sikeres, valahogy kinéző férfiak csak szemetek lehetnek.

2022. febr. 15. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!