Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejönnek az ilyen laza stílusú vagány faszik, akik nem görcsölnek semmin sem, meg kiállnak magukért?

Figyelt kérdés
Mondták rám, hogy én ilyen tipus vagyok ezért kérdezem.

#lazaság #vagány #bejön #nem görcsöl
2023. jan. 20. 19:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Ide érezni az izzatsàg szagot.

Ha valóban ilyen lennél nem lenne szükséged bármiféle visszacsatolásra.

2023. jan. 20. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
S még eddig nem derült ki számodra, hogy bejön e csajoknak?
2023. jan. 20. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen bejön,mert ez tud szexi is lenni és én is ilyen vagyok nőként viszont,ha tényleg mindent lazán vesz az se jó tudja hol van a határ.
2023. jan. 20. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugodjál le a plcsába, az épkézláb nőknek csak a ti fajtátok van, meg a mérnökök-it-sek. A többi láthatatlan. A kor előrehaladtával meg méginkább, szóval ha most nincs is nőd, 40 felett heti váltásban állnak majd nálad sorba.
2023. jan. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!