Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne - élhető módon - feloldani, ezt a nemek között feszülő ellentétet, kettősséget?
Nő és férfi két külön világ, világlátás, életfelfogás, stb, szóval egy csomó mindenben különböznek. (Persze ember és ember is, de most leszűkíteném a dolgot a két nemre a cél érdekében.)
Hogyan lehetne közelíteni a nemek között lévő különböző álláspontokat ahhoz, hogy normális, hosszútávú, monogám, stb párkapcsolat tudjon kialakulni kettejük között?
Mert ha őszintén kommunikálom a másik nem felé, hogy milyen vagyok, mit gondolok a világról valójában, akkor az egyből red flag is lesz nála és nem tudunk kapcsolódni. Ha hazudozok (=azt mondom amit hallani akar és nem azt, amit valójában gondolok), akkor pillanatnyilag green flag lesz, de borzalmasan nehéz hosszútávon fenntartani ezt az állandóan hazudozó állapotot.
Nincs más út pl a férfi előtt, csak az, ha hazug életet él, annak érdekében, hogy normálisnak nevezhető párkapcsolata lehessen?
Miért mindig a férfinek kell felvenni egy énidegen szerepet ahhoz, hogy párkapcsolatban lehessen a nővel? Miért jó az a nőnek, ha folyamatosan hazudoznak neki? Hogyan alakult az ki, hogy ekkora értéke lett a hazugságnak?
Vajon a férfiak azért élnek napjainkban rövidebb ideig mint a nők, mert folyamatos énidegen - hazug - életet kell élniük?
Ti hogyan látjátok ezt a dolgot? Van valami jó megoldásotok erre a felvázolt problémára? Lehet jó párkapcsolat nő és férfi között hazugságok nélkül is?
Itt nyilván ilyeneket olvasol, mert ide mindneki csak a baját írja ki. Milyen kérdést tesz fel ide olyan, akinek rendben van a kapcsolata, de úgy őszintén?
Ne az itt olvasottak legyenek már a példa.
Nem azt jelenti ez, hogy mindneki mindig becsületes és őszinte, mert az élet nem ennyire fekete fehér. De más dolog, ha abban füllent az ember párja, hogy 2 fánk helyett 3-at evett vagy hogy pl. Azt kamuzza, hogy mekkora jó srác, kevés őszinte, közben meg szerinte a nők alsóbb rendű lények, akiknek a konyhában van a helye, lehetőleg kussban és éjszaka haptákba vagja magát amikor a fenséges férfinek dughatnekja van
31
Ez a te verziód. És mivel beismerted, hogy hazudni szoktál a cél érdekében, így innentől kezdve semmit sem tudok neked elhinni.
Érdekes ez a konyha dolog, mert nem nagyon van/volt sohasem olyan nő/férfi a környezetemben, aki jó lett volna nekem a konyhában (talán anyám és anyai nagyanyám egy időben). Most is, újabban, házi pékhez járok, de nem szívesen teszem, mert tudom, hogy amit csinál az nem egészséges (ő is mindent cukroz, elég pocakos is szegény).
Szóval ez is tök fura a nőkben, hogy a konyhában is kevesek nekem és nem is értem, hogy hogyan lehetnek ennyire igénytelenek a kajával kapcsolatban, hiszen ezzel a saját életükre is kedvezőtlen hatást gyakorolnak (most a gyerekeket és egyéb kiszolgáltatott hozzátartozókat inkább hagyjuk is, mert az meg egyenesen bűn velük szemben).
Este az ágyban, hát nem tudom, hogy milyen lehet, ha két egymásba szerelmes ember csinálja, mert ilyenben még nem volt részem. Ezek a rutinból jövő szexek voltak a meghatározóak, de végül azért legtöbbször nekem így is jók voltak.:)
Ja, hogy nekem erre kellene a párkapcs, a nő? Kajával úgy-ahogy ellátom magam. Szexet is vehetnék pénzemre, ha nem undorodnék végletesen az olyan nőktől (meg még a kevésbé, csak félig-meddig olyan nőktől is). Nem ez a baj, hanem, hogy világlátásban és identitásban nem vagyok kompatibilis az emberek 80..9X%-val. A mai külsejük is riaszt, ezzel a sok műséggel. Tetkók, piercing-ek, hosszú banyakarmok, stb.
Milyen jó is volt a 80-as évek, a dús frizurákkal, a hulladék dezodorokkal, stb. Sokkal természetesebb volt minden. Igen itt fentebb írta már valaki, hogy lehet, hogy már eljárt felettem az idő. Van benne valami, mert ez a mostani élet, ez valami durván hulladék lett.
Miből gondolod azt, hogy rossz vagyok a konyhában?
Magamnak készítem a kenyeret, onnan, hogy elvetem a magot a teljesen vegyszermentes talajba és a folyamat legvégén kiveszem a kész formakenyeret a sütőből. (Idegenkezűség annyi van a dologban, hogy aratni már(/még) nem én aratom, mert ~ 50 milla egy új kombájn.)
Szerinted a mai nők mennyi százaléka lenne képes erre? (Persze tudom, hogy igényük sincs az ilyesmire.)
Ja, most nem hazudok, mert nem párkapcsolatosdit játszunk.
Egyébként az említett pék is termeltet gabonát és volt már arra is példa, hogy az én búzámbol, majd lisztből is sütött kenyeret. Az is szupi volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!