Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne - élhető módon - feloldani, ezt a nemek között feszülő ellentétet, kettősséget?
Nő és férfi két külön világ, világlátás, életfelfogás, stb, szóval egy csomó mindenben különböznek. (Persze ember és ember is, de most leszűkíteném a dolgot a két nemre a cél érdekében.)
Hogyan lehetne közelíteni a nemek között lévő különböző álláspontokat ahhoz, hogy normális, hosszútávú, monogám, stb párkapcsolat tudjon kialakulni kettejük között?
Mert ha őszintén kommunikálom a másik nem felé, hogy milyen vagyok, mit gondolok a világról valójában, akkor az egyből red flag is lesz nála és nem tudunk kapcsolódni. Ha hazudozok (=azt mondom amit hallani akar és nem azt, amit valójában gondolok), akkor pillanatnyilag green flag lesz, de borzalmasan nehéz hosszútávon fenntartani ezt az állandóan hazudozó állapotot.
Nincs más út pl a férfi előtt, csak az, ha hazug életet él, annak érdekében, hogy normálisnak nevezhető párkapcsolata lehessen?
Miért mindig a férfinek kell felvenni egy énidegen szerepet ahhoz, hogy párkapcsolatban lehessen a nővel? Miért jó az a nőnek, ha folyamatosan hazudoznak neki? Hogyan alakult az ki, hogy ekkora értéke lett a hazugságnak?
Vajon a férfiak azért élnek napjainkban rövidebb ideig mint a nők, mert folyamatos énidegen - hazug - életet kell élniük?
Ti hogyan látjátok ezt a dolgot? Van valami jó megoldásotok erre a felvázolt problémára? Lehet jó párkapcsolat nő és férfi között hazugságok nélkül is?
Jesszus ezt a bulshitwt....
Mi az h a no anya es a ferfi apa??? Mi van a melegekkel?? Es mi van ha a no nem akar gyereket vagy a ferfi???
Ez a kerdes is csak arra jo h az ellenteteket emeljek ki a ket nem kozott. Semmi mas csak ugrasazuk ossze a noket es a ferfiakat. Ahogy az osszes incel kerdes is csak erre jo.
Kérdező, amit te írtál, az egy az egyben egyéni probléma. Sok férfival beszélgettem én már őszintén (nyilván a legtöbbet az exemmel és a párommal), de egyikük se vált emiatt "red flag"-gé. Nyilván volt olyan, akivel néhány dologban nem értettünk egyet, de ettől még egy ugyanolyan normális és értékes embernek tartottam.
A probléma inkább az, hogy olyan elképzelésed vannak a világról, ami (bizonyára jogosan) taszítja a nőket, akik nem fognak összejárni barátilag se olyannal, akivel semmilyen módon nem tudnak azonosulni. Ha te ebből azt szűrted le, hogy a hazudás jó dolog, akkor érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz, ugyanis a rossz tanulságot szülted le a dologból.
25/N
Úgy látom, hogy sokan tagadják még annak az állításomnak a valóságtartalmát is, hogy a nő és a férfi tud különbözni egymástól.
Egy példa, ami most az eszembe jutott ezzel kapcsolatban:
A nők egy része imád selfizni. Fotózza magát mindenhol, majd egyből posztolja is és várja a lájkokat a barinőktől, meg mindenkitől. Szerintem az ilyen viselkedés, passzió, időtöltés a férfiakra kevésbé jellemző, rám például egyáltalán nem. Ha kell magamról valahová, valamilyen célból, akkor lövök egy képet, de nem töltöm hosszasan az időmet az ilyesmivel.
(Hozhattam volna még a pletykálkodás szokását is, mint különbséget, mert szerintem az is jobban jellemzi a nőket, mint a férfiakat, de inkább maradjunk az előző példámnál.)
Gondolom nem nehéz azt belátni, ha én őszintén azt mondom, egy selfikkel magamutogató nőnek, hogy ez szerintem egy gyerekes időtöltés, akkor ő egyből elküld a fenébe és esélyem se lesz hozzá kapcsolódnom pl párkapcsolatilag. Míg ha beállok, a selfiken látható tartalmon ájuldozók lelkes táborába és szórom is rá a lájkjaimat, őszintétlenül, akkor könnyebben meg fog dobbanni a szíve irányomba az illető nőnek.
Nem tudom, hogy mennyire volt érthető a fenti példámnál, hogy ott bizony a hazudozás volt a jutalmazott viselkedésmód?
Én azt tapasztalom, hogy telis-teli van az életünk ilyen jól kitapintható különbözőségekkel a nemeket illetően.
A sok mocskolódás és kioktatás ellenére, én azért mégis, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Ha még van bennetek valami a témával kapcsolatban, ne tartsátok magatokban!
Azért, mert nem lesz valaki attól gyerekes, hogy te azt mondod.
Pl nem mondanám egy legot gyűjtő férfira, hogy gyerekes. Mondjuk én is szeretek legyőzni, de ha nem szeretnék, akkor sem lenne jogom negatívan nyilatkozni az ő egyik kedvenc idotolteserol. A stílussal van a baj, nem azzal, hogy valamivel nem értesz egyet…
Nalunk pont a pasik a pletykasak 🤣
Szelfit eddig 1db ot sem lotem magamrol. Szoval a szereotipiad maris megdolt
#15 Nem azt írtam, hogy egyáltalán nem pletykálkodnak, hanem, hogy ebben a sportban is a nők járnak az élen.
#16 Számomra pedig igenis gyerekes, ha valaki folyton kívülről várja a megerősítést a saját értékességéről. Ami példát írtam, az pont erről akart szólni.
Ezaz, hogy elvárják, hogy ne legyen férfiasan nyers a stílusom és az utóbbi időben főleg a férfiassal van a legtöbb bajuk, a nyersesség mellett. El kell hazudni a férfiasságot és akkor egyből minden rendben is lesz. És akkor már megint a hazudozásnál lyukadtunk ki...
Tevedsz 🤣 sokkal tobb pletykas pasit ismerek mint nok.
Az eszedbe se jut h sajat maga miatt teszi ki a kepeket es nem a like miatt? Vannak olyanok akik exhibicionistak es azt imadjak ha nezik oket ha kirakatban vannak. Vagy olyan aki azt elvezi h a nyalat csorgatja sok pasi ra es erre maszturbal? Nekik nem a kulso megerosites kell csak a tuadz h nezik oket ez okoz nekik oromet.
Egy igazi ferfi nem nyers egy novel hanem tudja hogyan kell ugy kommunikalni h nem serto legyen. A masiknak is emesztheto. A nyers kommunikacio kvazi tamadas. Ha szereted a masikat akkor nem bantod plane nem tudatosan. TE igy akaraz kommunikalni mert az a kep el a fejedben h ez a ferfias. Holott ez abszolut nincs igy.
Dominakent tudok ugy kommunikalni h nem vagyok nyers nem karomkodok a kedves szo is parancs a szambol. A kommunikacio lenyege h atmenjen az uzenet. De nem mindegy hogyan. Emberekkel dolgozom a munkamban pontosan erzem tudom mikor kell hangsulyt valtani vagy egy masik atilust felvenni. H elerjem amit akarok. Pl h ram figyeljen. De ehhez nem kell nyersnek lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!