Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne - élhető módon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne - élhető módon - feloldani, ezt a nemek között feszülő ellentétet, kettősséget?

Figyelt kérdés

Nő és férfi két külön világ, világlátás, életfelfogás, stb, szóval egy csomó mindenben különböznek. (Persze ember és ember is, de most leszűkíteném a dolgot a két nemre a cél érdekében.)

Hogyan lehetne közelíteni a nemek között lévő különböző álláspontokat ahhoz, hogy normális, hosszútávú, monogám, stb párkapcsolat tudjon kialakulni kettejük között?

Mert ha őszintén kommunikálom a másik nem felé, hogy milyen vagyok, mit gondolok a világról valójában, akkor az egyből red flag is lesz nála és nem tudunk kapcsolódni. Ha hazudozok (=azt mondom amit hallani akar és nem azt, amit valójában gondolok), akkor pillanatnyilag green flag lesz, de borzalmasan nehéz hosszútávon fenntartani ezt az állandóan hazudozó állapotot.

Nincs más út pl a férfi előtt, csak az, ha hazug életet él, annak érdekében, hogy normálisnak nevezhető párkapcsolata lehessen?

Miért mindig a férfinek kell felvenni egy énidegen szerepet ahhoz, hogy párkapcsolatban lehessen a nővel? Miért jó az a nőnek, ha folyamatosan hazudoznak neki? Hogyan alakult az ki, hogy ekkora értéke lett a hazugságnak?

Vajon a férfiak azért élnek napjainkban rövidebb ideig mint a nők, mert folyamatos énidegen - hazug - életet kell élniük?

Ti hogyan látjátok ezt a dolgot? Van valami jó megoldásotok erre a felvázolt problémára? Lehet jó párkapcsolat nő és férfi között hazugságok nélkül is?

júl. 21. 03:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
72%

"A nők egy része imád selfizni. "

A férfiak egy része is. Másik része meg nem. Csak úgy, mint a nőknek. Most nyilván azon nők szelfi hegyeit nem látod, akik nem szelfiznek :D

júl. 21. 18:34
 22/47 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem semmi férfias nincs abban, hogy lefikázol valakit, hogy gyerekes, de azért beakasztanád neki, ha kell, valami hazugság árán. Ez inkább ilyen kangörcsös tini viselkedés, de még azok között is rengeteg érettebb van.

A férfiasságba az is beletartozik, hogy nem vergődsz valami olyan miatt, ami igazából nem is kell, de ha a Pistikének van (jó csaja), akkor neked is kell… Dedós, ovis szint. Keress olyan nőt akit nem tartasz gyerekesnek, hülyének, stb. Nem bonyolult.

júl. 21. 18:41
 23/47 A kérdező kommentje:

Ez is milyen hozzáállás már, hogy itt fentebb szinte mindenki azt képzeli, hogy a férfinak csak azért kellene a párkapcsolat, hogy "beakaszthasson" valakinek?

Mi van ha a férfinak csak barát kell, mi van ha párkapcsolat kell, mi van ha család kell, hogy tudjon valakihez kapcsolódni, kötődni, legyenek gyerekei, stb. Lehet egy csomó egyéb motivációja is egy férfinak és nem csak kizárólagosan a szex.

Nap mint nap találkozom több száz nővel. Van hogy hetek, hónapok telnek el úgy, hogy még csak egy szexuálisan vonzó nőt se látok közöttük, pedig most minden nap strandra is járok, ott pedig aztán szinte minden ki van pakolva rendesen, amitől izgalomba kellene hogy jöjjek, de nem.

Nagyon összetett dolog az, hogy mitől lesz vonzó az egyik ember a másiknak. Például az utóbbi időben azok voltak a vonzóbbak a számomra, akik szinte teljesen megközelíthetetlenek, mert házasok, mert nem akarnak párkapcsolatot, meg ilyenek.

Egyáltalán nem minden a testiség. Talán nagyon fiatalon még az volt, de mára már ez teljesen átalakult nálam. Mára már sokkal fontosabb az, hogy mi van az illető nő fejében, mint hogy hogyan is néz ki pl a facebook-on.

De a probléma még mindig fenn áll, ha kapcsolódni szeretnék, akkor hazudnom kell, hogy elfogadjanak.

(Egyébként azt tapasztalom, hogy az idősebb egyedülálló nőket is érinti ez a probléma, hogy hazudozniuk kell, ha pl párkapcsolatot akarnak. Nekik is muszáj hazudni magukról egy csomó "fiatalos" dolgot ahhoz, hogy vonzóak tudjonak maradni a másik nem számára.)

júl. 22. 12:51
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig csak azt lehet írni, hogy menj el egy pszichológushoz.
júl. 22. 12:58
 25/47 A kérdező kommentje:

#24 Mondjuk ismét elmegyek egyhez és ezt mondom neki:

- Kedves XY pszichológus, eddigi életem során csak úgy tudtam párkapcsolatot kialakítani, ha szerepet játszottam, hazudtam magamról valamit, ami valójában nem is én voltam. Mihelyst magamat adtam, egyből elutasítást kaptam. Mit tanácsol, hogyan éljek tovább?

Mit tud erre mondani XY pszichológus?

1. - Nézze kedves VZ, ha úgy, hazudozva, sikeres volt eddig, akkor csinálja úgy továbbra is, ahogyan akkor csinálta.

2. - Adja önmagát továbbra is kedves VZ és akkor egy őszinte életet fog élni, de nagy valószínűséggel egyedül fogja leélni a hátralévő életét.

Hát ezt az utóbbit azért mégsem tanácsolhatja egy valamirevaló pszichológus 20000Ft/h díjazás ellenében, nem?

júl. 22. 13:40
 26/47 anonim ***** válasza:
56%
A pszichológus először konkrét helyzeteket fog kérni, és részben az alapján fog tanácsokat adni. Tudod, az élet bonyolultabb, mint egy feleletválasztós játék.
júl. 22. 13:42
 27/47 anonim ***** válasza:
58%
Hat nagyon nem fogja egyiket sem mondani, innen is látszik, hogy életedben nem voltal még egynél. Ő nem válaszol kérdésekre, hanem neked segít megválaszolni őket. Baromi nagy a különbség a kettő között. Nyilván bele kell tenned a munkát rendesen.
júl. 22. 18:47
 28/47 A kérdező kommentje:

#27 Elrángattak már egyszer, párterápia címszó alatt egyhez, de úgy kiakasztott a csávó, hogy soha többé nem kívánok ilyenekkel még csak találkozni sem. Elkezdte bizonygatni, hogy az exemnek van igaza mindenben. Lyukat akart beszélni a hasamba a pénzemért. Na ezt, még egyszer, nem.

Egyébként az sem igaz, hogy ez az én egyedi problémám lenne. Rengeteg döglött kapcsolat van, telis-teli boldogtalan emberekkel, főleg most, hogy gazdaságilag egyre rosszabb minden.

Meg már egyébként sem akarok alkalmazkodni az ilyen Zuckerberg-félék formálta szép új világhoz. Hülyítsék csak azokat az ilyenek, akik még vevők a baromságaikra.

júl. 22. 21:25
 29/47 anonim ***** válasza:
79%

Ez az probléma, hogy valaki megpróbálná elmondani, hogy miért nincs igazad, erre te azonnal támadásnak veszed. Még véletlenül sem fordulhatott elő, hogy az exednek volt igaza. Á, hogy neki? Egy nőnek?!

Mivel ennyire képtelen vagy az értelmes viselkedésre, ezért neked (nem a férfiaknak, neked) mindig problémája lesz a nőkhöz való hozzáállásával. Azt kapod, amit megérdemelsz, ugyebár.

júl. 23. 01:58
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a párterápián is kiderült, hogy az exed látja jól a dolgokat és nem te, és ez kiakaszt, mert ugye azért fizetnél, hogy neked legyen igazad? :D

Nem A Nőkkel van itt a probléma, hanem konkrétan veled.

júl. 23. 03:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!