Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt vártok, várnátok társkeresőn egy üzenetre?
Nem volt még olyan, hogy döcögös beszélgetés egyszer csak erőre kapott. Ha valaki nem válaszol napokig, azt nem érdekled.
Ami működött, mind olyan volt, hogy már az elején jó volt beszélgetni, pár nap után pedig el se fért a mondanivaló a chatablakban.
Nőként tapasztaltam sajnos én is, hogy match-ek csokorban, pattognak fel stb- aztán a 99%-a semmi. Egy gyalázatos szia-mizu sem, pedig nem jelölgettem válogatás nélkül bárkit és nem a fiatalabb korosztály tagja vagyok.
Vagy max annyi, hogy SZIA.
Na erre ha annyit válaszoltam, amit megérdemelt, hogy SZIA akkor meg kilép, unmatch- ugyanez volt akkor is, amikor a szia után még hozzáfűztem, hogy nagyon örülök a match- ek… erre azért már el lehet indítani egy beszélgetést…
Azt is megpróbáltam, hogy tényleg hozzáfűztem valamit, kérdeztem, érdeklődtem… 10- ól 9x ugyanez még akkor is, ha én jártam az esőtáncot… azért egy tanult, kultúrált férfitől ennél többet várnék, tényleg.
Ahol elindult normális beszélgetés, ott nem kellett napokig várni- aki képtelen volt 1-2-3 napig VISSZAköszönni vagy folytatni egy előző napokban megkezdett beszélgetést, azt nem kell forszírozni, hagyni kell.
Nemtől függetlenül azt gondolom, ezek az emberek vagy eleve hányaveti, neveletlen, nemtörődöm emberek vagy csak bohóckodni, szórakozni, esetleg házastárs után kémkedni vagy unaloműzni vannak fenn.
Mindegy is, ilyen szintre értelmes embernek nincs szüksége.
Azért várat és azért nem pörög a beszélgetés, mert csak talonba vagy nála. Van általában pár elsődleges ember akivel a fő csevegés folyik, de néha ez se túl magas színvonalú mert az adott ember/emberek nem kellően intelligensek, vagy nem elég jó beszélgetőpartnerek, esetleg sokakkal beszélnek egyszerre. Az meg hogy mostanra telefonról pötyögnek csomóan, csak a ráadás. Aztán van a külsőbb kör (talon), ahol még próbálja fenntartani az érdeklődést hogy naponta egyszer vagy kétszer odavet valami minimalista és üres 1-2 szavas üzenetet. Ez csak arról szól hogy a talonban tartson. Aztán van amikor még ez sincs, vagy épp annyira még ennél is kintebb vagy, hogy gyakorlatilag ignorálja az üzeneteidet napokig, annyira másba van belemélyülve épp. Mert végső soron dolgozhat valaki 12 órát is, de az igazság az hogy mindig arra van időd, amire szánsz. Neki ennyit érsz, el kell fogadni, és eszerint állni őhozzá is.
Illetve azt se felejtsük hogy rengeteg parazita is van már ezeken az oldalakon, akik nem társat keresnek, csak pl a tulajdonosok jól kinéző botjai, onlyfans/insta követőgyűjtők, hostessek és prostik, hot or notot játszó unatkozó hülyék, vagy mindenféle egyéb unatkozó nézelődő, esetleg másokat álprofillal szándékosan átverő troll. Na többnyire ők se fognak visszaírni neked, vagy ha mégis abban nem sok köszönet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!