Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire pénzcentrikusak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire pénzcentrikusak a mai nők?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek, ami tapasztalataim szerint elég kevés.

Merthogy társkeresés közben ahogy kiderül hogy nincs autóm, 98% abba hagyja a beszélgetést.

Pedig valójában nem keresek rosszul (szerintem ) merthogy az 500 havi nettó megvan....

És nem azért nincs autóm mert nem tehetném meg, honnan mert más oka van

júl. 15. 20:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%

Engem személy szerint sosem érdekelt, hogy legyen a páromnak autója.

Kb 6 év után vettünk egyet, és azóta könnyebb az életünk. Ha gyerek van, akkor igen hasznos tud lenni. Előtte busszal meg taxival kellett orvoshoz menni, ha beteg lett, eléggé megterhelő, meg nem túl jó móka ordító csecsemővel tömegközlekedni. Bevásárlás szempontjából is nagy segítség.

A pénz meg amúgy is fontos, abból él az ember.

júl. 16. 06:44
 22/27 anonim ***** válasza:
27%
Mert te nem pénzből élsz? Furcsa módon ők is.
júl. 16. 07:54
 23/27 anonim ***** válasza:
79%
Mert könnyebb beleülni a készbe, mint maguknak megteremteni az egzisztenciát.
júl. 16. 08:14
 24/27 anonim ***** válasza:
20-as, mi az a simp?
júl. 16. 12:46
 25/27 anonim ***** válasza:
24-es, olvass utána. Komolyan nem hallottad még a kifejezést???
júl. 16. 13:47
 26/27 anonim ***** válasza:

25.: Utánaolvastam. De képzeld, nem hallottam még kétdiplomás, negyvenes nő létemre.

A frusztrált incel terminológia része lehet.

júl. 16. 14:17
 27/27 anonim ***** válasza:
18%
Csak az alja "nők" próbálnak mindig felvágni a végzettségükkel.Mellesleg a végzettségnek ehhez semmi köze,ha csak 8 osztályod vagy szakmunkásod lenne akkor se hallottad volna:D.
júl. 16. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!