A barátom eléggé pénzcentrikus. Lehet ebből baj ha egyszer összeköltözünk?
ha ünnep van mindig elég bőkezű
születésnapomra névnapomra is mindig sokat költ
nem mintha nem örülnék neki, csak kicsit rosszul érzem magam miatta, hogy rám költi miközben magára is költhetné
fizetni a kocsihitelt, rezsit midnen ilyesmit és annyira nem keres jól
most is Karácsonyra tuti hogy rám is egy kisebb vagyont fog költeni
szeret örömöt okozni másoknak (főleg nekem) holott nekem elég lenne egy kisebb dolog is
ebből nem tágít már hozzászoktam a 2 év alatt csak az a kérdés hogy ha összeköltöznénk akkor lenne e ebből probléma?
én inkább gyülytögetek, gondolok a jövőre miközben ő szeret a mának élni, mindig jól érezni magát és megvenni azt amire épp szüksége/szükségünk van
van még valaki ilyen helyzetben?
21L / 25L
köszi a válaszokat
igen ezt a közös kassza dolgot mi is így képzeltük el
pontosan ahogy a 3. válaszoló leírta
nem is azt mondom hogy szórja, mert valami tartaléka mindig van csak én meg pont az ellentéte vagyok, felhalmozom ha tudom, mert biztos vagyok benne hogy bármikor történhet olyan eset amikor szükség lehet rá
egyenlőre én még a diplomámra gyúrok, csak ő keres, tehát egy ideig még nem fogunk összeköltözni :)
apukám is ugyanilyen..:/
viszont igen..persze hogy örülünk az ajándéknak meg minden de nem várjuk el tőle..alap hogy mi is együtt élünk .és sokszor voltak már ebből viták..mert anya mindig gondol a jövőre, stb..apa meg szórja a pénzt..szóval lehet gond..:(
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!