Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire pénzcentrikusak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire pénzcentrikusak a mai nők?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek, ami tapasztalataim szerint elég kevés.

Merthogy társkeresés közben ahogy kiderül hogy nincs autóm, 98% abba hagyja a beszélgetést.

Pedig valójában nem keresek rosszul (szerintem ) merthogy az 500 havi nettó megvan....

És nem azért nincs autóm mert nem tehetném meg, honnan mert más oka van

júl. 15. 20:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem vettem észre, hogy így lenne.

Az autó meg nem a pénzről szól, hanem praktikus okokból tarthatják előnyösnek, de ha nálad 98% az arány, az messze nem reprezentatív.

júl. 15. 20:37
 2/27 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként pont Te írod, hogy viszonylag jól keresel, tehát Te magad cáfolod meg, hogy ez a pénzről szólna.
júl. 15. 20:38
 3/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem a nők pénzcenteikusak, hanem általában az emberek nemtől függetlenül.
júl. 15. 20:41
 4/27 anonim ***** válasza:
20%

Totál megértem az ilyen nőket.Nekem sem kellene olyan pasi,akinek nincs kocsija.Hogy pénzcentrikus lennék?

Igen,az vagyok.Ha már megtehetem hogy válogatok-mert megtehetem-akkor alap szempont az autó.Utána jöhet a szimpátia,humor,alkat,kinézet stb.

Lepontozni lehet 3 ,2 ,1 most.

júl. 15. 20:44
 5/27 anonim ***** válasza:
83%
Privátban írod: "az egyik nő". Ez alapján hogyan jutunk el oda, hogy "a nőK"?
júl. 15. 20:56
 6/27 anonim ***** válasza:
38%
#4: ebben a kategóriában nincs pontozás... most csalódott vagy?
júl. 15. 20:57
 7/27 A kérdező kommentje:
2# addig nem jutunk el, hogy mennyi a keresetem. Az már elég indok, hogy a beszélgetés abba maradjon, hogy kiderül hogy nincs kocsim.
júl. 15. 21:06
 8/27 anonim ***** válasza:
26%
xdddd szanalmas a kerdes is.
júl. 15. 21:08
 9/27 A kérdező kommentje:

5#. Huuuuu B+ azt írtam az EGYIK, segítek mert látom a szövegértés nehezen megy.

Az egyik szó az azt jelenti hogy az egyik a sok közül 😉

júl. 15. 21:09
 10/27 A kérdező kommentje:
4# ezt most inkább nem kommentálom, mert nem akarok büntetést kapni...
júl. 15. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!