Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi jól néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi jól néz ki akármikor lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Még akkor is ha nem ért a csajozáshoz? Illetve nem egy dumagép.

júl. 15. 11:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Igen a külső az első.
júl. 15. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátnő nem biztos, hogy "bámikor" lehet, viszont alkalmi szex partnert nagyon könnyen talál. Nagyjából olyan könnyen mint egy kicsit átlag feletti nő, vagy egy viszonylag könnyűvérű és relatíve "igénytelen" (tehát nem extrém nagy elvárásokkal rendelkező) átlagos nő.
júl. 15. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Nem szeretek magamról így beszélni, de szerintem én azért valamivel átlag felett állok külső terén (arcra is, testre is), viszont őszintén soha életemben nem kezdeményeztem egy nőnél sem élőben, és nálam is csak egy nő.

Nekem internetről lett barátnőm - nagy szerencsével - szóval nem éreztem azt egyáltalán hogy bármikor bármi lehetne.

Néha-néha szoktam látni munkahelyen, vagy akár az utcán, hogy mintha egy adott lánynak/nőnek bejönnék, de nyilván nem fognak csinálni semmit, plusz lehet csak én látom bele.

júl. 15. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ritka az, hogy egy helyes, jólöltözött csinos fiatalember egy balfék kuka, aki nem tud összefüggően beszélni meg értelmesen kommunikálni.

Azokat, akik egy nő jelenlétében nem tudnak természetesen viselkedni, esetleg valami könnyű témáról kötetlenül beszélgetni hiába öltöztetnéd a legúkabb divat szerint, nyírnál nekik menő frizurát, mert nem segítene rajtuk.

De az ilyen emberek persze nen fognak így öltözni, továbbra is láthatatlan szürkeegerek lesznek. És a szürkeegér akkor is csak egée, ha szép.

júl. 15. 15:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak akármilyen barátnője lehet az olyannak.
júl. 15. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Legyen sok pénze, akkor ok.
júl. 15. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
14-es: én pont ilyen voltam fiatalabb koromban. De képzeld így is lett csajom, meg voltak akik kezdeményeztek nálam. Jól néztem ki, de abszolút analfabéta voltam "csajozásból", szóval nem sok sikerem volt. Ettől függetlenül voltak csajok akik nyomultak rám, az egyik annyira kitartó volt, hogy végül össze is jöttünk.
júl. 15. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre a válasz, hogy IGEN !!!

Mivel manapság nagyon fontos lett a külső.

Szinte a legfontosabb.

Csak ezután jön a többi.

Ez a kiindulás, ez az alap.

Manapság azért vannak sokan egydül, mert külsőre nem igazán TOP kategóriások.

júl. 16. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!