Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 34 éves nő túl fiatal egy 45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves nő túl fiatal egy 45 éves férfihez?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elméletileg ez nem egy nagy különbség és én is felnőtt nő vagyok, saját lakással, élem az életem normálisan, minden rendben van körülöttem. De szerintem a korosztályomhoz képest kicsit túl életvidám vagyok (tekintve, hogy elég problémamentes az életem, élvezem az apró örömöket is, szeretek nevetni, jól érezni magamat, de azért nem vagyok egy harsány valaki, csak jókedvű többnyire) és nem tudom, hogy emiatt nem vesztek-e a felnőtt nő kisugárzásomból és sorolnak-e az idősebbek a huszonéves csitrik közé, ha értitek.

Eleve külsőre is mindig fiatalabbnak néznek, nemrég egy üveg bor miatt a személyimet is elkérték, ami mondjuk baromira túlzás szerintem, de ezek miatt nem tudom, hogy most akkor komolyan vehetetlen lennék-e, vagy sem.

ma 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Nem te. Hanem igy amblokk a 34 éves nőkhöz nem 40 es taták valók.
ma 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, hogy ki mit gondol, ha kölcsönös a dolog és nincs semmi akadálya (mindketten szinglik vagytok, nincsenek mások a képben), vágj bele.
ma 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem
ma 11:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Azzal nem foglalkozom, hogy mások mit gondolnak, de azért az fontos, hogy konkrétan az illető mit gondolhat, nem? (Persze gondolhat tök mást, mint amit itt leírnak öten.) Úgy nem akarok belevágni, ha csak valami könnyen dugható naiv libát látna bennem, csak mert szeretem első körben a dolgok pozitív oldalát nézni.
ma 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Attól függ a 34 éves nő és a 45 éves férfi kit, mit keres.
ma 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk nem értem egy fiatlaos 34 éves nő, aki tudja is hogy hozzá egy 45 éves besavanyodott, miért akar mégis egy hozzá öreg embert? 🤣
ma 11:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Ő nem besavanyodott, de attól még lehet, hogy úgy általában jobban bejönnek a kimért, komoly nők az idősebbeknek. :D Lehet pl szexista, aki úgy gondolja, hogy a szórakozás az férfidolog, a nő meg csak foglalkozzon a dolgok rendben tartásával. Nyilván ez esetben nem érdekelne tovább az illető, de nem tudom, mi az általános vélekedés, mindig korombeliekkel randiztam.
ma 11:42
 8/10 anonim válasza:
Nagyon sokat számít a külső. Ha olyan 34 éves a nő aki 20nak tűnik, a 45 éves meg igénytelen sörhasú aki 10et feltagadhat akkor nem ajánlom. Én 36 éves férfi vagyok, de látok olyan ócsmány 18 éves lányokat akikre azt mondanám talán idősebbek nálam, csak a szalagjukból tudom hogy érettségizők, nem is akarom elhinni amikor látom. Két éve akartam egy 21 évest, jól nézett ki és féltem is hogy a 34 sok lehet hozzá, aztán az akadály az volt, hogy együtt volt egy nagyjából 50 évessel, akinek a fia is 7évvel több volt nála.
ma 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Írhatunk ide bármit, de az elméleti dolgok (vagy akár az egyéni tapasztalatok) mit segítenének neked ilyen esetben? Az egyik azt mondaná, hogy sok a 11 év, a másik azt, hogy nem. Az egyik azt mondaná, hogy mivel fiatalabb vagy, valószínűleg csak kihasználna téged a férfi, a másik azt, hogy nem. És? Ez miben segítene neked? Minden ember és minden eset más és más. Attól, hogy másoknak jól vagy rosszul sikerült egy ilyen ismerkedés, a ti esetetekben teljesen másképpen alakulhat. Vannak olyan kapcsolatok, ahol a nő idősebb vagy magasabb, mint a férfi, mégis jól megvannak. Ne mások véleményével törődj, hanem kísérletezz, ismerkedj, aztán meglátod, hogy érdemes-e komolyabban is belevágni.
ma 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez egy bújtatott kereszténycel kérdés!

Ha egy 18 éves nő 79 éves faxt kívan akkor lelke rajta! De ha egy 39 éves lúzer incel 25-34 közötti vékony nőt akar? Arra nincs lehetőség! Menjen a duci 50 es, gyereket egyedül nevelő öreges nőkhöz!

ma 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!