Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfihez túl fiatal egy 27-28 éves nő?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 14:49
4/24 anonim válasza:
En 28 evesen ugy ereztem, a 35 koruli ferfiak egy full mas vilag, kb ilyen oreg boomerek. Igazabol most is ezt erzem, 30 evesen. Felfogas kerdese, alapvetoen nyilvan nem, de nem a ket szam a lenyeg.
5/24 anonim válasza:
Igen, egy 27 éves nő még simán bulizni jár, a 34 éves férfi már nem biztos, hogy bulizik túl sokszor.
6/24 anonim válasza:
Egy 40-es nő is simán járhat bulizni. Nem az évek száma határozza meg az érzelmeket.
Akit ilyen foglalkoztat, annak minden bizonnyal nincsenek érzései, csak megfelelési kényszere.
7/24 A kérdező kommentje:
4
Nem! Két felnőtt ember csak sakkozni szokott. 🫣
2022. dec. 31. 15:09
8/24 anonim válasza:
27 éves vagyok, a férjem 34.
Mi úgy érezzük, hogy szellemileg, lelkileg "egykorúak" vagyunk.
Legalábbis nekünk sem gondolkodásban, sem az élethez való hozzáállásunkban nem mutatkozik meg a korkülönbség.
9/24 anonim válasza:
Szerintem passzolhatnak simán! Nem olyan nagy a különbség!
10/24 anonim válasza:
Hülye kérdés, ne mások véleménye határozza meg össze jössz e a csajjal :D
Hajrá! 🤘🤘🍺🍺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!