Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfihez túl fiatal egy 27-28 éves nő?
#7 Én például 28 évesen nem igen járok bulizni.Sosem voltam az a fesztiválozós, discos típus, piálni sem szoktam.
Ettől független van nekem is bőven elfoglaltságom, kimozdulok otthonról, de engem a fesztivál-kocsma-disco nem szórakoztat, mint program.
Viszont ismerek 40-50 éveseket is, akiket meg igen.Sőt, sok ember elválik 40 körül, kicsit bejön a képbe a kapuzárási pánik is és elkezdenek tombolni.
Érdekes, mert fordítva nem probléma sok nőnek a korkülönbség, tehát ha a nő 34, és a férfi 27. Persze ilyenkor ő nem öreg 34 évesen, de a férfi igen. :D
Csak a külön mércére szerettem volna felhívni a figyelmet.
A korkülönbség amúgy egyéni dolog, mert ismerek olyan 26 körüli lányt, aki lelkileg magát is inkább 35-40-nek érzi, mivel annyira nyugodt, és visszahúzódó életet él, és nem érzi jól magát a korabeliekkel. De van 35-40 éves, aki meg még bulizna, aktívkodna. Szóval ez az egész egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!