Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves nő túl fiatal egy 45 éves férfihez?
Tudom, hogy elméletileg ez nem egy nagy különbség és én is felnőtt nő vagyok, saját lakással, élem az életem normálisan, minden rendben van körülöttem. De szerintem a korosztályomhoz képest kicsit túl életvidám vagyok (tekintve, hogy elég problémamentes az életem, élvezem az apró örömöket is, szeretek nevetni, jól érezni magamat, de azért nem vagyok egy harsány valaki, csak jókedvű többnyire) és nem tudom, hogy emiatt nem vesztek-e a felnőtt nő kisugárzásomból és sorolnak-e az idősebbek a huszonéves csitrik közé, ha értitek.
Eleve külsőre is mindig fiatalabbnak néznek, nemrég egy üveg bor miatt a személyimet is elkérték, ami mondjuk baromira túlzás szerintem, de ezek miatt nem tudom, hogy most akkor komolyan vehetetlen lennék-e, vagy sem.

35 éves igényes, mások szerint nagyon szép nő vagyok. Bohém, vidám és mosolygós. Természetesen megfelelő egzisztenciával . 45-55 év közötti férfiak jöhetnek szóba.
A magyarázat pofon egyszerű. A korosztályom alkalmatlan a párkapcsolatra. Nők, bulik, pia, drog. Nem érettek . Felelőtlenek. Tisztelet a kevés kivételnek. Most utoljára egy 33 éves piszkosul jóképű ügyvéddel faragtam rá, nem akárhogyan .

13
És nőként milyen válaszokat írsz gyakorin? Mert másfél pipás vagy? Rosszabb vagy mint 3 incel együtt ?
14# Friss profil is kevés pipával kezd, ha jól rémlik.
Nekem amúgy nincsenek ilyen extrém rossz tapasztalataim a korombeliekkel, illetve 40 felettit is ismerek, akinek kéthetente (ha nincs nála a gyerek) az a program, hogy kokain, pia és buli a haverokkal, meg esetleg prostizás. Abban a korosztályban is akadnak azért érdekes alakok.
Az éretlenség viszont stimmel, exem hat éven át magyarázott arról, hogy ő mennyire jogsit akar, meg autót, de valahogy mindig kevés volt a pénz (az én lakásomban éltünk, alacsony rezsivel, tudott volna félrerakni, de rohadt sokat költött felesleges dolgokra), ellenben mikor kitalálta, hogy neki kell egy 75 centis tévé meg egy gamer PC, azonnal felvette az egymillió forintos személyi kölcsönt. Nem szóltam bele, stabil munkahelye volt és van azóta is, nem volt egy nagyon felelőtlen valaki, tudtommal vissza is fizette már, de azért vicces volt ennek fényében, hogy még utána is ezen sírt néha, hogy ő nem tud haladni, mert drága minden és rengeteg a kiadása, és nekem bezzeg milyen könnyű, mert semmire nem kell költenem a rezsin, kaján stb kívül.
Most ez igazából tök véletlen, hogy egy idősebb ember tetszett meg, bár tény, hogy jelenleg nem tudnék a korosztályomból mondani senkit, aki normális életűnek tűnik. Én is szeretek néha elmenni egy koncertre, buliba, barátokkal lógni, de valahogy olyan, mintha a többségnek ez nem alkalmankénti kikapcsolódás lenne, hanem a konkrét cél, hogy mikor legyen a következő buli.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!