Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül van itt olyan akinek azért nem volt még hosszútávú kapcsolata, mert "nem azoknak kellek akik kellenének, de akiknek kellenék nekem nem kellenek" állapotban szenvednek vagy szenvedtek?
Voltak már alkalmi kapcsolataim, volt barátság extrákkal kapcsolatom is, de az se tartott sokáig. Lehet furán hangzik, de férfiként nem volt még orgazmusom nővel, nem tudtam elélvezni és valószínűleg azért, mert nem tartottam őket elég vonzónak, ők eltudtak menni, de én nem tudtam, pedig próbálkoztunk azzal, hogy menjen.
Szenvedek ezzel a problémával, hogy nem találok olyat akivel lenne közös vonzalom, és ne csak alkalmi legyen, hanem hosszútávú. Az meg nem megy nekem, hogy akivel alkalmi kapcsolatban vagyok összejöjjek vele, mert nem érezném jól magam vele hosszútávon és nem lennék boldog mellette.
Van aki hasonló helyzetben volt? Ha igen, hogy tudta megoldani?
Nekem voltak hosszabb kapcsolataim, de vágom a szitut.
Én ömegerőszakolásnak hívom ezt.
Mikor olyan nővel dugok, aki iránt semmit se érzek.
És csak azért dugom meg mert nem dugtam 2 hónapja.
Szánalmas sza r dolog ez ott és akkor én úgy érzem.
Viszont mikor hajnalban átölelem alvás közben, és magamhoz szorítom, beszívom a haja illatát... az boldoggá tesz 1 pillanatra
Amúgy én azt vettem észre hogy az ilyesmi vezet a potencizavarokhoz is.
Mikor dugnál, de aki ott van azt nem kívànod igazán és csak teljesíteni akarsz.
Akit meg akarnál az meg ahogy írod, lesz ar.
A megoldás engem is érdekelne. Szerintem nincs, csak a szerencse sajnos.
Én nem tudom megjátszani és megerőszakolni magam, mint sokan teszik. Találkozgatni is csak rövid ideig/kevésszer tudok olyannal, aki nekem nem kell vagy nem igazán. Már ennyitől is majd' megfulladok. Ha belegondolok, hogy együtt kellene tölteni egy hétvégét, több napot (pl. nyaralás) vagy együtt is élni... el sem tudom képzelni, milyen mélyre vinne a szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!