Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen adottságokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen adottságokkal rendelkező ember, akinek ennek ellenére van nője?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat kérek férfiaktól, vagy akár nőtől akinek a pasija ilyen. Van ma Magyarországon olyan férfi, akinek nincsen saját tulajdonában ingatlan és kocsi, a nettó keresete 300ezer körül van legfeljebb, és ennek ellenére van nője aki ráadásul még ki is néz úgy, hogy nem cserélné be egy doboz sörre?

#Nő szerzés
nov. 24. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Hátsó szándék nélkül nincs ilyen kapcsolat (a példa pasi olyan amit leírtàl de mellé a szülei gazdag orvosok, és a csak arra utazik hogy a család része legyen)
nov. 24. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a haverjaim és ismerőseim között, de még az itt lakók között is volt hasonló. Az átlagtól jobban néztek ki, sőt egy részük ilyen hazug, kihasználós manipulátor is volt. Ennek sokszor - az egyébként nagyon is jól kinéző, sőt sokszor jó lelkű - aktuális nőik itták meg a levét. De ezek igazából mindenki mást is próbáltak ugyanúgy lehúzogatni, időről időre. Egyfajta piti élősködők és szélhámosok voltak mind, ha a közös pontot próbálnám bennük megtalálni, így utólag visszagondolva. És elég sokat hazudoztak és vetítettek, arcoskodtak is, bárhol bárkinek. Ez a jellemük része volt.
nov. 24. 10:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Egy ilyen férfit ismerek, van élettársa meg egy közös fiúk. Aki a fiam osztálytársa. Albérletben élnek. Ő 280ezret a nő 110 ezret keres. Nincs autó de még bicikli se , sajnos. Cigire mindig jut de a gyereken a 3 év alatt egy új ruhát se láttam.

Az élettársa vékony nő, nem csúnya, nem is piáker.

nov. 24. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Szerencsére/Sajnos én vagyok ez a leírt ember.

28 éves vagyok.

Nincs munkám (így keresetem sincs), nincs diplomám. (az egyetemmel küzdök)

A barátnőm most szerezte meg a második diplomáját.

A teste fullos, rendszeresen sportol. 12 évig öttusázott.

Nem cserélném le egy doboz sörre, mert nem is szeretem a sört.

nem fogsz hinni nekem, de minden szó igaz, amit írtam.

nov. 24. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék a 2-es kommentemhez, hogy az abban jellemzett típus amikor végül rászánja magát és beszerez valami bontószökevény, filléres roncsot (amibe mindig szigorúan 5ezerért tankol), na akkor a lehetőségei még inkább kitágulnak, és kifejezetten csajozógéppé is válik. Ott sokszor már nem is ő fogja felszedni a nőket, hanem a nők környékezik meg őt rendre. De ott sem a kocsi a lényeg, hanem maga a karakter, amit a 2-es kommentben vázoltam. Az a szakadt, pénznyelő autó inkább csak a lehetőségeiket fogja még tovább kibővíteni.
nov. 24. 11:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez valahol megnyugtat, talán a nagyjából 320ezerrel nem reménytelen a helyzetem. Rendszeresen edzek, így a külső talán rendben, a lakás meg autó nincs. A kettes ismerősei valószínűleg jól tudtak hazudozni, csak elég szemét dolog ha normális nőket vertek át. Az ilyesmiről nekem mindig az volt a véleményem, hogy plázacicákkal akik valóban a pénzre hajtanak, egész nyugodtan hülyítse meg akinek van hozzá képessége, aztán ha megkapta és már nem kell megmondhatja hogy semmije sincs, de rendes nőkkel nem tisztességes játék ez.
nov. 24. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Pl diákok
nov. 24. 11:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Olyat is ismerek, akinek fizetés nélkül is mindig volt barátnője, 25 éves korig számtalan ember él így. Ismerősi körben még olyan is van, ahol a nő keresett többet szülés előtt, ezért pénzügyi okokból a férfi maradt otthon a gyerekkel. Ettől függetlenül úgy gondolom, nagyobb fizetéssel nagyobb a választék, hiszen sokkal jobb programra járni, mint otthon nézni a falat.
nov. 24. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Az albérlőm az hasonló eset,175 centis a csávó de mondjuk ő nagyon ad magára,prémium ruhákban jár,van egy viszonylag jó kocsija,most a második fullos csajt viszi a kecóba amit tőlem bérel,az előző barátnője is nagyon ott volt a szeren. Semmi pénze nincs amúgy,szarul is keres,csak tud vetíteni a nőknek. Nekem meg biztos anyagi háttérrel senkim nem volt soha.
nov. 24. 13:52
 10/11 A kérdező kommentje:
3. az érdekel milyen munkakörben keres a nő 110ezret? Részmunkaidőre tudok csak gondolni mert a minimálbár is sokkal több.
nov. 24. 13:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!