Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen adottságokkal rendelkező ember, akinek ennek ellenére van nője?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat kérek férfiaktól, vagy akár nőtől akinek a pasija ilyen. Van ma Magyarországon olyan férfi, akinek nincsen saját tulajdonában ingatlan és kocsi, a nettó keresete 300ezer körül van legfeljebb, és ennek ellenére van nője aki ráadásul még ki is néz úgy, hogy nem cserélné be egy doboz sörre?#Nő szerzés
ma 10:17
1/8 anonim válasza:
Hátsó szándék nélkül nincs ilyen kapcsolat (a példa pasi olyan amit leírtàl de mellé a szülei gazdag orvosok, és a csak arra utazik hogy a család része legyen)
2/8 anonim válasza:
Nekem a haverjaim és ismerőseim között, de még az itt lakók között is volt hasonló. Az átlagtól jobban néztek ki, sőt egy részük ilyen hazug, kihasználós manipulátor is volt. Ennek sokszor - az egyébként nagyon is jól kinéző, sőt sokszor jó lelkű - aktuális nőik itták meg a levét. De ezek igazából mindenki mást is próbáltak ugyanúgy lehúzogatni, időről időre. Egyfajta piti élősködők és szélhámosok voltak mind, ha a közös pontot próbálnám bennük megtalálni, így utólag visszagondolva. És elég sokat hazudoztak és vetítettek, arcoskodtak is, bárhol bárkinek. Ez a jellemük része volt.
3/8 anonim válasza:
Egy ilyen férfit ismerek, van élettársa meg egy közös fiúk. Aki a fiam osztálytársa. Albérletben élnek. Ő 280ezret a nő 110 ezret keres. Nincs autó de még bicikli se , sajnos. Cigire mindig jut de a gyereken a 3 év alatt egy új ruhát se láttam.
Az élettársa vékony nő, nem csúnya, nem is piáker.
4/8 anonim válasza:
Szerencsére/Sajnos én vagyok ez a leírt ember.
28 éves vagyok.
Nincs munkám (így keresetem sincs), nincs diplomám. (az egyetemmel küzdök)
A barátnőm most szerezte meg a második diplomáját.
A teste fullos, rendszeresen sportol. 12 évig öttusázott.
Nem cserélném le egy doboz sörre, mert nem is szeretem a sört.
nem fogsz hinni nekem, de minden szó igaz, amit írtam.
5/8 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék a 2-es kommentemhez, hogy az abban jellemzett típus amikor végül rászánja magát és beszerez valami bontószökevény, filléres roncsot (amibe mindig szigorúan 5ezerért tankol), na akkor a lehetőségei még inkább kitágulnak, és kifejezetten csajozógéppé is válik. Ott sokszor már nem is ő fogja felszedni a nőket, hanem a nők környékezik meg őt rendre. De ott sem a kocsi a lényeg, hanem maga a karakter, amit a 2-es kommentben vázoltam. Az a szakadt, pénznyelő autó inkább csak a lehetőségeiket fogja még tovább kibővíteni.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez valahol megnyugtat, talán a nagyjából 320ezerrel nem reménytelen a helyzetem. Rendszeresen edzek, így a külső talán rendben, a lakás meg autó nincs. A kettes ismerősei valószínűleg jól tudtak hazudozni, csak elég szemét dolog ha normális nőket vertek át. Az ilyesmiről nekem mindig az volt a véleményem, hogy plázacicákkal akik valóban a pénzre hajtanak, egész nyugodtan hülyítse meg akinek van hozzá képessége, aztán ha megkapta és már nem kell megmondhatja hogy semmije sincs, de rendes nőkkel nem tisztességes játék ez.
ma 11:15
8/8 anonim válasza:
Olyat is ismerek, akinek fizetés nélkül is mindig volt barátnője, 25 éves korig számtalan ember él így. Ismerősi körben még olyan is van, ahol a nő keresett többet szülés előtt, ezért pénzügyi okokból a férfi maradt otthon a gyerekkel. Ettől függetlenül úgy gondolom, nagyobb fizetéssel nagyobb a választék, hiszen sokkal jobb programra járni, mint otthon nézni a falat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!