Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves vagyok és nem volt még párkapcsolatom, nagy az esélye hogy nekem soha nem lesz?
Tiniként is szerettem volna már, de nagyon béna vagyok az ismerkedésben. Nem tudom hogy hol ismerkedjek, társaságom sincs.
Más fiúknak már tiniként is volt már több barátnője is. Annyira jó lehet nekik, és ez lehet a normális.
"Nem tudom hogy hol ismerkedjek, társaságom sincs."
Hát így nagyon nehéz lesz, de lehet lehetetlen.
Ismerősöket, barátokat kéne először szerezni és csak aztán csajozni, vagy online kéne ismerkedni.
A jelenlegi divatot alapul véve igen, esélyes. Már a szerényebb nők is csak a lesötétített f*stalicskában pöffeszkedő újgazdag mediterrán spenóthuszárokat veszik észre.
Szóval vagy lebarnítod magad idény nyáron és megöröklöd a soha nem is látott bácsikád milliárdos vállalkozását, vagy még jövő ilyenkor is egyedül fogsz szotyizni.
Nyilván van még esélyed, csakhát az annyi mint a lottónál, tehát nem sok.
Most ha vársz a semmire nyilván nem is történik semmi. De ha meg belevágnál és megerőltetnéd magadat, akkor szembetalálnád magadat a keserű helyzettel hogy nem sok esélyed van a csajoknál (ha lenne ők már felszedtek volna téged)
Nameg ott van hogy full tapasztalatlanul jóeséllyel rondaként (ha átlagos vagy akkor rondának számítasz nekik) alig van bármi esélyed, jóeséllyel elszúrsz minden lehetőséget ami adódna mert hiányzik a rutin is.
Szóval elég szívás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!