Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párkapcsolatot keresel, ismerkedsz egy 27 éves sráccal, megkedveled, de első szexnél béna (a pettingen kívül), mert életében 3-szor volt szexuális élményben része és meg nem gyakorolta be, akkor akkorát csalódsz benne, hogy lerázod?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 12:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
31 szavazat
1/19 anonim válasza:
Még én is béna vagyok lány létemre, pedig legalább 200 alkalommal volt már részem szexuális élményben. Ez nem a gyakoriságtól függ, emiatt elnéző vagyok.
2/19 anonim válasza:
nem, örülnék neki, hogy nem egy himringyó. Persze azt nem szeretném ha én lennék neki a tanítónéni és utána ki akarná próbálgatni magát felbuzdulva a sikeren. ilyen szempontból jobb egy olyan férfi, aki már minden téren rendben van és nincsenek hiányosságai, így biztosan tudom miért van velem.
3/19 anonim válasza:
Ha tehetséges, lelkes és nyílt akkor semmi gond. :)
4/19 anonim válasza:
Ja vastag a szerzsám es3 jóképú a pasi akkor be neveli a nő magának... Ha pici a cerka vagy nem helyes a fiú akkor off
5/19 anonim válasza:
# 4
Ha nem helyes, akkor alapból hozzám sem érhet.
6/19 anonim válasza:
Én is béna voltam anno, és valszeg vele is béna lennék, mert nem hozzá szoktam hozzá (igen, ez egy hülyén hangzó mondat :D)
Idővel összecsiszolódnánk, megtanítanánk egymást.
(Ez csak egy "ha" válasz - van párom, nem keresek senkit!)
7/19 anonim válasza:
5. Mert ki vagy te, a Szűz Mária, hogy hozzád se érhetnek? Kicsit nagy az arc, az ilyet szöges korbáccsal verném, hogy tudja, hol a helye!
9/19 anonim válasza:
Ha kedvelem, akkor nem.... még ez sem szegné a kedvem.. Örülnék hogy találtam egy férfit, akivel végre kedvem van szerelmeskedni. (tudom, álszentül hangzott... pedig így van)
10/19 anonim válasza:
Nekem eddig avval volt hosszú távon a legjobb a szex, akivel az elején kicsit elbénáztuk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!