Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy 27 éves nővél és egy 64 éves férfival hosszú párkapcsolat?
Ez beteges 😅😅😅
Nem fog működni. Apád legyen nagyon óvatos
"én szívesen össze jönnék vele"
Ezek után? Apádra ütöttél...
Szerinted egy 27 éves nőnek egy 64 éves férfival mi közös témája lehet? A műköröm, a Louis Vuitton táska, a 10 deka parizer a Coopban? Kajak nem értem az ilyen nőket, de férfiakat sem. Le sem tudja qrni rendesen.
32F
Gyerekvállalás kilőve - apukád 80 felett lenne, mikor a gyerek érettségizne. Szex - hát, akárki akármit mond, egy 64 éves embernek, bármennyire is fitt, kisebb a szexuális igénye, mint egy 27 évesnek. Közös programok - nem valószínű, hogy egy hatvan feletti ember szívesen járna koncertekre, fesztiválokra, bulizni, míg ez egy 27 évesnél még elég fontos igény szokott lenni.
Marad a szociológia meg filozófia, ami egy hosszú távú, jól működő kapcsolathoz azért elég kevés.
Kérdező, az adott két emberen múlik, mik a prioritásaik, mennyire tudnak kompromisszumot kötni...
"Közös programok - nem valószínű, hogy egy hatvan feletti ember szívesen járna koncertekre, fesztiválokra, bulizni" - az ilyen általánosításokkal meg nem kell törődni... ezek valójában abszolút nem életkor-függő dolgok. (én ugyan még csak 56 vagyok, de nagyobb az igényem az ilyesmikre, mint a jóval fiatalabb páromnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!