Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működhet egy 27 éves nővél és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy 27 éves nővél és egy 64 éves férfival hosszú párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Apukám újított be egy aranyos nővel aki 27 éves... Család csak nézi hogy miért de állítólag jól megértik egymást
2020. júl. 3. 09:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Én kb majdnem ilyen helyzetben vagyok. 5 hónapja vagyok együtt egy 85 éves férfival, én 27 éves vagyok. Mielőtt jönnek a mocskolódó hozzászólások, nem, hangsúlyozom, nem a pénze miatt vagyok vele. Nem is magas a nyugdíja egyáltalán. De szerelmes vagyok, és ő is azt állítja, hogy szerelmes. Nagyon jól meg vagyunk. Hetente találkozunk. És igenis vannak közös témáink, meglepő, de nagyon jól szót értünk a korkülönbség ellenére. Tudjuk a józan eszünkkel, hogy valószínűleg nem lesz sok évig tartó kapcsolat (az ő kora miatt), még eleinte mondta is nekem, hogy nézze inkább szét a saját korosztályomban. Szóval ami a lényeg: igen, működhet nagy korkülönbséggel is, ha megvan a kölcsönös szerelem, tisztelet egymás iránt, és ha tényleg képesek egymást elfogadni, és azért szeretni a másikat, aki. :)

2020. júl. 3. 11:23
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
#11: tudtam, hogy sok a hülye ember, de ennyire? Neked komoly mentális gondjaid vannak, de a papinak is. Képzelem, milyen jókat szexeltek. 😂 Hallod, nézzél már szét a korosztályodban, megannyi egyedülálló, rendes férfi van!
2020. júl. 3. 11:49
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
85 éves már járni is alig tud, ez nagyon beteg.
2020. júl. 3. 13:03
 14/22 anonim ***** válasza:
19%
#12, nem mindenkinek a szex körül forog a világ...
2020. júl. 3. 14:00
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

A barátságot és a párkapcsolatot bizony a szex választja el tartalmilag egymástól két ember között. A párod lehet egyszerre a legjobb barátod is, de a legjobb barátod nem lesz a párod, ha nem fekszetek le egymással.

Ez az ember nem a szerelmed, legfeljebb csak nagyon mély barátság lehet ez.

2020. júl. 3. 14:44
 16/22 anonim ***** válasza:
87%

Na majd 100 evesen beujitok egy friss 18-ast, varjatok csak.... pagagyitye.....

36F incel

2020. júl. 3. 14:53
 17/22 anonim ***** válasza:
19%
ja #15, akkor szerinted az aszexuálisok párkapcsolata nem is párkapcsolat... ennek azért nekifutnék még egyszer...
2020. júl. 3. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
#11: te beteg vagy.
2020. júl. 3. 15:49
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
:D majd teherbe is rakja aztán majd apa nélkül marad a gyerek, jó is az.
2020. júl. 3. 16:31
 20/22 anonim ***** válasza:
77%

"a #15, akkor szerinted az aszexuálisok párkapcsolata nem is párkapcsolat... ennek azért nekifutnék még egyszer..."

Nos, nem igazán. Barátság és gazdasági közösség.

2020. júl. 3. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!