Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha párkapcsolatot keresel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párkapcsolatot keresel, ismerkedsz egy 27 éves sráccal, megkedveled, de első szexnél béna (a pettingen kívül), mert életében 3-szor volt szexuális élményben része és meg nem gyakorolta be, akkor akkorát csalódsz benne, hogy lerázod?

Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
7es! Már bocs, de nem kell az embernek minden jötmentel szexelni!
2020. szept. 28. 14:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit takar a bénázás. Ha hamar elmegy, az annyira nem izgat, de a gumira elmúló merevedéssel és az ilyen-olyan merevedési problémákkal nem tudok mit kezdeni.
2020. szept. 28. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30 évesen fel sem állt az izgalomtól, jól kinyaltam kétszer a barátnőmet aztán másnap már ment minden a maga útján. Egy normális nő nem csinál ebből problémát.
2020. szept. 28. 15:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl életszerű szituáció. Csak olyannal fekszem le, akivel komoly kapcsolatban vagyok. Tehát ha eddig eljutottunk, akkor egy ideje együtt vagyunk, megismertem, megszerettem, értékes embernek tartom, kapcsolatban vagyunk, felvállalom mások előtt, stb.

Ha a szexualitással gond van, akkor megbeszéljük, mert nincs it szégyellnem azelőtt, akivel egy pár vagyunk. Én 4 éve vagyok együtt a párommal, akivel gondunk nincs, de mindig kommunikálunk, hogy mi hogy lenne jó. Mit kéne most már másképp, stb.

2020. szept. 28. 15:59
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

"Nekem 30 évesen fel sem állt az izgalomtól, jól kinyaltam kétszer a barátnőmet aztán másnap már ment minden a maga útján"

Helyesen: másnap ment mindenki a maga útjára!

2020. szept. 28. 16:02
 16/19 anonim ***** válasza:

# 7

Van párom, ő hozzám érhet.

De a hozzád hasonló kis tetvedékek még szép, hogy nem.

2020. szept. 28. 16:46
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Nyugi, csak leköpnélek!
2020. szept. 28. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:

És ez kéne, hogy érdekeljen?

Egyébként miért vált ki akkora indulatot belőled az, ha egy nő nem fekszik le olyanokkal, akiket rondának tart, és azt sem szeretné, hogy nagyon hozzá érjenek (váll kocogtatáson vagy kézfogáson kívül)?

2020. szept. 28. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha két ember jól egymásra hangolódik, nem lehetnek bénák.
2020. szept. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!