Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körüli független és gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli független és gyermektelen nők! Ha minden egyéb stimmelne, melyik pasit választanátok a lentiek közül?

Figyelt kérdés

júl. 13. 15:41
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ha még száz féleképpen felteszed a kérdést az segíteni fog. Nem.

Mi lenne ha imidzs építés helyett a valódi jellemedet tárnád fel. Nem úgy bemutatni magad hogy de menő vagy mert jó munka ház keresztény hit...

Inkább az életfelfogásodról írhatnál, meg mire hogyan reagálsz, milyen helyzetet hogy kezelsz, milyen élete lenne veled a nőnek. Nem nyaralás ilyesmire gondolok hanem türelmes vagy oda figyelsz rá megérted őt, fejlődni tudsz e..

A miért nem adnak neked esélyt a nők témát hagyni, mert totál lúzernek fognak hinni aki nem kellett eddig se másoknak. (Az vagy e, azt döntse el aki akarja, én nem szólok bele.)

júl. 13. 20:34
 32/50 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak trollkodás, a saját kérdését se tudja értelmezni
júl. 13. 21:23
 33/50 anonim ***** válasza:
73%

Informatikus vagy mérnök.

Azért, mert sok esetben analitikus gondolkodás, illetve rugalmasság jellemzi őket (sok a home office-ban dolgozó).

júl. 13. 22:01
 34/50 anonim ***** válasza:
27%

És ne írja incelnek magát.

Autó szerelő? Ezer női ügyfél akik hozzá járnak, nagyon megnyugtató. Szerencse hogy a férfiak többsége megbízható.

júl. 13. 22:08
 35/50 anonim ***** válasza:
88%

"Egyelőre informatikus jogász és mérnök a befutó , látni mennyire a személyiség fontos a nőknek."

[link]

júl. 13. 22:10
 36/50 anonim ***** válasza:
88%
Nekem programozó a férjem, és pont ő az, aki rengeteg mindent meg tud szerelni. Ha pedig nem, akkor időben, értelmesen fel- és elismeri, és hív szerelőt. Az öcsém is IT területen dolgozik, és több barátunk is, és mind értelmes, jó humorú emberek. Nekem pont a szerelőkkel vannak negatív tapasztalataim, beképzeltek és mindenkinél okosabbnak képzelik magukat. Orvosból és jogászból ismerek mindkét végletből. Mérnökök inkább pozitív, mint negatív. Vállalkozó nagyon függ attól, hogy mit csinál. Vendéglátós meg nem családbarát.
júl. 13. 22:12
 37/50 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként meg ha lenne egy csinos, kedves, aranyos lány, és minden stimmelne, akkor azt választanád, aki 8-4-ig otthonról dolgozik normális fizetésért, vagy azt, aki egy lepukkant kocsmában éjszaka 1-ig, kétes alakok között.
júl. 13. 22:15
 38/50 anonim ***** válasza:
82%

"Jól bevált az informatikus ha mind már ex. Oh az a drága női logika :)."

A többi férfi logikai készségére nem vonnék lenne következtetést a tiéd alapján, de szerinted ha az exei autószerelők, orvosok vagy árufeltöltők lettek volna, akkor most boldogan élnének, amíg meg nem halnak?

A te eddigi párkapcsolataidban hány %-ban befolyásolta az exeid szakmája vagy hivatása, hogy mennyire jó a kapcsolatotok, mennyire van meg a testi-lelki összhang, közös értékrend, és mennyire van közös jövőképetek?

júl. 13. 22:21
 39/50 anonim ***** válasza:
91%

"Egyelőre informatikus jogász és mérnök a befutó , látni mennyire a személyiség fontos a nőknek."

Bakker, ezen kiégtem!!

Melyik volt amúgy a helyes válasz? 🤔

Kitaláltam, hogy az árufeltöltő, mert - a nem fatengelyes női logika, hanem a te logikád szerint - minél kevesebbet keres valaki, annál nagyobb eséllyel vannak pozitív személyiségvonásai, emberi értékei?

És miért nem volt se közmunkás, se konyhai kisegítő, se boncmester, se szippantós a listában?

júl. 13. 22:35
 40/50 anonim ***** válasza:
88%

"Nekem meg úgy hogy ti nők megint csak a pénzt nézitek !!!"

Akkor a 28 szavazóból nem egyetlen egy választotta volna az orvost, hanem 28, vagy legalább a többség.

Finoman szólva nem túl hiteles tőled, amikor a női logikát ekézed, mert az 1. hozzászólásod alapján nem éppen a legfényesebb izzó vagy a csillárban.

júl. 13. 22:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!