Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns nők? Társkeresési probléma.
Saját tapasztalatom, én switch vagyok és a férjem is.
Ha ő sub lenne, nyilván a dominánsabb énem jönne elő. Viszont párkapcsolatban ezt nem tudnám elviselni, kell számomra az az érzés, hogy a férfi ural. Különben csak egy csicska lenne a szememben.
#1 köszönöm!
#2 alapvetően én is switch vagyok, csak kb 70-30 arányban szub-dóm vágyakkal. Összességében már egy switch beállítottságú hölggyel is boldog lennék, de eddig csak olyanokkal találkoztam akik szubok voltak. Köszönöm a válaszod!
Én nem direktbe ilyet kerestem de az exem aki ilyen volt és imádtam, vele egyetemi koliban ismerkedtünk meg.
Nem tudom hogy van-e "gyűjtőhelye" az ilyen nőknek de biztos van erre specializálódott szórakozóhely vagy társkereső.
Lehet, hogy van ilyen fórum, vagy szórakozóhely, én nem futottam bele.
Dominánsként mindig kinézem magamnak a visszahúzódó, félénk férfit, odamegyek hozzá és felszedem. Így szedtem fel a mostani páromat is. Utálom, ha kezdeményeznek, odajönnek, bénáznak azt szeretem, ha csak távolról néznek, sóvárognak hosszú ideig. Valamiért elrontja nálam a varázst, ha magabiztos, hozzám mer szólni, teljesen elveszítem az érdeklődést. Azután szóljon, ha én hozzászóltam és akkor, ha kérdeztem. Kapcsolatban is szeretek irányítani.
Tehát ehhez kell egyfajta viselkedés a férfi részéről, hogy kinézzem magamnak, érdekelni kezdjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!