Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érezte úgy, hogy 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte úgy, hogy 26 évesen férfiként kezd elkésni a párkereséssel?

Figyelt kérdés

Nem tartom hülyének sem magam, tisztességes munkahelyem van, ertem a viccet, nem vagyok féltékeny típus de egyszerűen nem megy a pár találás

Szerintetek is nem normális ez?

2024. jún. 17. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Ronda vagy, incel vagy, meleg vagy. Válassz egyet.
2024. jún. 17. 20:39
 2/13 A kérdező kommentje:
1# egyik sem
2024. jún. 17. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért nem találsz párt?
2024. jún. 17. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
26 évesen még nem vagy elkésve.
2024. jún. 17. 21:36
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nyugodj meg 30 évesen is még keresgélni fogsz..26 évesen kezdtem én is de annyira meg vannak bassva az emberek hogy esélytelen normális embert találni
2024. jún. 17. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Hát azért nem úgy megy, az utcán is lehet látni embereket, még fiatal párocskákat is, csak ugye a pénzen meg a kinézeten múlik minden. Ha valamelyik nincs meg, akkor bukó.
2024. jún. 17. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
De, nagyon el vagy kesve. Aki 26 eves koraig sem tudott epkezlab kapcdolatot kialakitani a masik nemmel, az sulyos szocializacios hatranyokat szenvedett. Ezt a legritkabb esetben kepesek behozni az emberek, mert a lustasag, a sodrodas es a tehetetlenseg legyuri oket.
2024. jún. 17. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező: volt már valaha BÁRMILYEN kapcsolatod? Akár alkalmi szex kapcsolat, egyéjszakás kaland(ok), vagy csak random smárolás buliban, másnap megbánt szexuális együttlét stb?

Ha ezek azért előfordultak már, tehát nem úgy ,hogy 26 év alatt 2 nővel smároltál, meg egyszer volt egy egyéjszakás kalandod, hanem úgy normálisan, mondjuk hétvégente sikerül legalább beszélgetned, ismerkedned, kb. havonta összjön egy-egy kavarás, mondjuk 2-3 havonta legalább egy szex, akkor nincs minden veszve, csak jobban rá kell feküdnöd a dologra.

Ha még ennyi sem jött/jön össze, akkor engedd el. Legalábbis a mostani állapotodban.

26 évesen nagyjából a vízválasztónál vagy, még talán van esélyed, de nagyon kell sietned és nagyon meg kell magad erőltetni, ha változást akarsz.

A legfontosabb a külső. Sőt, igazából csak ez számít, bár nyilván a jó külsőhöz elengedhetetlen a jó anyagi háttér is.

Minél jobban, fiatalosabban kell kinézned. Minél inkább hasonlítani kell az aktuális divatot követő férfiakhoz. A normál testalkat, sportos (NEM kigyúrt!) elengedhetetlen, ahogy a megfelelő magasság is és az is, hogy jóképű legyél. Szóval ha van rajtad fölösleg akkor azt add le minél hamarabb, főleg az arcon lévő fölsöleg rossz. Addig nem is tudod eldönteni, jóképű vagy-e egyáltalán, mert nem jönnek elő a vonásaid.

Nyilván bármilyen testi hiba kizáró ok, ellehetetleníti az ismerkedést, a csajozást. Szóval ha túl alacsony vagy (170cm alatt) felejtsd el, ha torz fejed van akkor is, kopaszodsz, ragyás a fejed, torz a fejed, rosszak a fogaid stb.

A kopaszodáson a legnehezebb változtatni, de ha időben észreveszed, hogy ritkul a hajad vannak rá szerek (hormonális dolog, szóval csak komoly gyógyszerek minoxidil, finasteride hatékonyak, de ezek sem garanciák a sikerre).

A rossz fogakon is lehet változtatni, de elég húzós ára van a komoly fogászati kezeléseknek, szóval tényleg nem árt az anyagi jólét.

2024. jún. 18. 06:11
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

26 évesen nem vagy elkésve sőt. Teljesen más prioritást javaslok. Tanulj, dolgozz és spórolj. Legyen belőled valaki. Sajnos én már fiatalkorom óta szerelemre és társra vágytam és nem igazán küzdöttem hogy elérjem a nemes célokat mint a BMW, a rózsadombi villa, a havi 10 milliós bevétel.

30-35 éves korodig építsd magad.

35-től kezd el tudatosan ismerkedni és akkor sikerülni fog találni egy menyasszonyt.

38F incel

2024. jún. 18. 07:22
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

9-es: baromság. Mire eléred az anyagi szintet amit akarsz öreg vagy. Öreg és a kutyának se kellő, mert szarul fogsz kinézni. Én is azt gondoltam, majd ráérek foglalkozni a csajozással, tanulni kell, spórolni kell stb.

Pont az ellenkezője igaz. Amíg fiatal az ember az elvárások is alacsonyak irányába. 18 évesen még nem várja el senki, hogy lakásod, stabil munkád, kocsid legyen. Elég ha jól nézel ki és kellően szociális alkat vagy.

35 évesen már alap a stabil egzisztencia, a jó karrier és nyilván a jó kinézet szintén elvárás marad.

De általában ez az utóbbi ami megsínyli az éveket...

Hiába van lakásom, megtakarításom, nyaralóm, olyan fostosul nézek ki 30 évesen, hogy senki nem áll szóba vele. Sajnos a trágya genetika ezt okozza. 20-on éves korom elején volt egy párkapcsolatom, aztán roham tempóban kezdett romlani a külsőm.

Előtte lett volna lehetőségem sok mindenre csajozás terén, csak idióta módon nem éltem vele, mert azt gondoltam ráérek még. 15 éves korom óta csak ezzel kellett volna foglalkoznom, de nyilván akkor még nem sejtettem, hogy 30 éves koromra úgy fogok kinézni mint egy rakás fos. Meg nyilván mentálisan sem voltam túl érett, inkbb kockultam meg haverokkal lógtam...

Szóval fiatalon NE gürizzen senki, nem a tanulás és NEM a munka a lényeg. Az ráér. Csajozzatok és élvezzétek a fiatalságot, semmi más nem számít. A többi majd jön magától.

2024. jún. 18. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!