Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésben mennyire számít manapság férfiként 30 évesen az, hogy saját lakásom legyen?
Picit gondold át a helyzetet.
Mi jobb egy kezdődő párkapcsolatban, ha fel tudod hívni magadhoz a kiszemelted és kettesben tudtok lenni, avagy szerinted az a jó, ha szülőket, lakótársakat kerülgetve jön fel hozzád? Nekem férfiként is sokkal kellemesebb az elöbbi.
Ismerek olyan pasit akinek nem jön össze kapcsolat, lakása van, ki van tesizve, jó a humora.
Ennyit számit a gondolkodásod, a mentalitásod.
Nekem volt exem aki magas volt, jóképű és diplomás.
Elhagytam mert ő nem tudott elköteleződni, nem tudott udvarolni , és valahogy mégis főnyereménynek látta önmagát és ez sugárzott róla.
Nagyon nagy előny ha kitudod használni, de cseszheted ha egy Nógrád megyei zsákfaluban egy két kivételtől eltekitnve, és elfogadható állapotban van a kecó.
Nekem is van ház, Budapesthez közel de szép helyen vidéken, én csinálok minden szakmunkát, fel kell újitani, úgyhogy nem csilivili, a szoba ahol vagyok az jó a többiben épitkezéses állapotok vannak, erre biztos hogy húznák a szájukat. Autó is van, 2005-ös, én szeretem, vezettem új autókat és nekem sokkal többet nem tudtak nyújtani úgyhogy csak azért hogy villogjak vele nem fogok másikat venni, ráadásul ennek már kiismertem a nyűgjeit és sok mindent otthon megtudok rajta oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!