Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiak társkeresési problémái tényleg valósak?
Pl. Jákob Zoli a milliárdos mondta hogy reméli egyszer nem csak a pénze, hanem önmaga miatt fogják szeretni.
Ez a fajta probléma mennyire valós?
Ha jól értem, az történik hogy az átlag életet élő nőkben az ilyen szintű gazdagság inkább távolságtartást vált ki, és ezért nem maradnak más nők csak a klasszikus aranyásók?
Nem. Én ismerek gazdagokat altalában ugy ismerkednek hogy a körulményeiket be sem mutatják képesek randira pl biciklivel menni.
Es simán penz nelkul is tudnak nőt "szerezni" maguknak, de ez nekik fontos is hogy olyan kell aki nem a pénzét kocsijáért van csak oda, hanem érte.
Hát persze. Eleve hozzátartozik a pénz, szóval azt is szeretik benne.
A biciklis gazdag meg mivel jár, Camping biciklivel? Át is öltözik? Szerintem lehet azt látni az ember viselkedésén, haján, bőrén, fogain, testén, hogy mennyit költ rá, akkor is, ha szegénynek mutatja magát. Fogj kezet egy asztalossal meg egy könyvelővel, látni fogod a különbséget.
Nekem egyébként szimpatikus a pasas, mármint Jákob, de feszélyezve érezném magam vele olyan helyeken, ahová tudom, hogy nem tartozom, csak elvisz, meg minden az övé lenne, gondolom venne ezt - azt, vigyázni kellene mindenre.
Nekem a férjem vett egy autót, hogy el tudjak járni dolgozni, de olyan melót vállaltam, hogy 1 év alatt megkeresem az árát és a korábbi fizetésemet is, szóval csak úgy nem fogadtam volna el, bár közös a kassza. Jákob még ennél is extrább kategória.
A jákobzoli is jobban járt volna ilyen téren, ha egyáltalán nem ismert. Így hiába megy bringával, ő a jákobzoli.
Ha rongyrázós az illető vagy látszik rajta vagy az életvitelén, akkor megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!