Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tűt keresek a szénakazalban, vagy vannak még ilyen tulajdonságokkal bíró férfiak?
1, de a kölcsönösség nem azt jelenti, hogy UGYANAZT kell visszaadnom, kajáért kaját. Az egyik kajával, a másik meg mondjuk egy kirándulással.
Ez a centizgetés, ez a quid pro quo, csak azt csinálom, amit te, ez öli meg a kapcsolatokat.
Ilyenek már nincsenek, kihaltak! Senki nem akar semmit sem tenni, megjavítani. Könnyebb eldobni és másikat szerezni vagy a meglévő biztos mellett kalandokat és izgalmakat keresni, netán a biztos mellett keresni egy másik biztosat és kapcsolatból kapcsolatba ugrani.
32/N
Pontosan ugyanilyen beállítottságú nőt keresek. Nálunk pont ezért romlott meg a kapcsolatunk a feleségemmel. Sok évig érlelődött ez bennem, mire rájöttem, hogy nekem nagyon is szükségem van mindazokra, amiket leírtál, bemásolom: "legyenek köztünk egész nap apró érintések, csókok, bújás, simogatás."
Pont ez hiányzott nekem már nagyon egy idő után. Ő viszont nagyon nem ilyen volt, nem igényelte az érintést, ölelést, puszit-csókot, sőt, rosszul érezte magát tőle. Nem csak tőlem nem fogadta be. Mástól sem igényli, ez már kiderült azóta.
Én viszont az a bújós fajta férfi vagyok, aki igényli, hogy megérinthesse a másikat spontán, és szeretem én is, ha megérintenek. Szeretek (szeretnék) esténként összebújva pihenni, TV-t nézni, vagy csak beszélgetni. Nálunk ez sem volt már nagyon régóta, mert vele nem lehetett. A masszírozás a másik gyengém, amit szeretek adni és kapni is. Ez sem működött vele...
Egyszóval, nekem is az érintés az alapvető szeretnyelvem, a feleségemnek nem az volt, így nem működött a dolog már sajnos.
Én 42 éves vagyok.
És szeressen olvasni!
18 sorban írtad le mit szeretnél 😳
Nekem pont ilyen a párom, igaz én visszafelé is megadom neki mindezt, persze úgy, ahogy neki jól esik. Biztos vannak ilyen férfiak, de sajnos többségében én sem ismerek ilyet, még a baratnoim párjai sem ilyenek :/
Szerintem nagy szerencse kell, hogy az ember lánya kifogjon egy ilyet.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!