Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban tűt keresek a szénakaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban tűt keresek a szénakazalban, vagy vannak még ilyen tulajdonságokkal bíró férfiak?

Figyelt kérdés
30-as éveim közepén járok, és azt tapasztalom, hogy a 35-45 közötti egyedülálló férfiak nagy része alkalmatlan tartós elköteleződésre, pedig nem várok lehetetlen dolgokat. Számomra a legfontosabb, hogy a testi érintés a szeretetnyelvem, tehát ne csak közvetlen szex előtt érjen hozzám, hanem legyenek köztünk egész nap apró érintések, csókok, bújás, simogatás. Ha elmegyünk közösen valahova, akkor mások előtt is vállaljon fel, ne viselkedjen úgy, mintha csak haverok lennék. Legyen rám büszke, támogasson a céljaim elérésében, ne próbáljon lebeszélni az álmaim megvalósításáról. Ha valami gondom van, akkor úgy próbáljon a megoldásban segíteni, mintha az az övé lenne. Éreztesse, hogy fontos vagyok neki, gondol rám, például főzze meg meglepetés gyanánt a kedvenc ramenemet, vagy vegyen egy olyan sushi boxot, amit a legjobban szeretek, de attól is azonnal jobb kedvem lesz, ha ír nekem egy kedves levelet kézze, vagy egy fárasztó nap után átmasszíroz, tehát nem kell nagy dolgokra gondolni. Tömören azt várom, hogy én legyek a prioritási listája élén. Ez nem jelenti azt, hogy bárkitől elmarnám, sőt, azt vallom, hogy szükség van külön töltött időre is, töltsön időt a barátaival is. Adjon magára, élete fontos része legyen a mozgás, ne legyen elhízott. Fogadja el, hogy nem akarok szülni, neki se legyen az előző kapcsolataiból gyereke. Nem vagyok egyáltalán féltékeny típus, mindenkinek megadom a teljes bizalmat, de legtöbben visszaéltek vele. Azt nem viselem el, hogy a kapcsolatunk alatt Tinderezik, majd más lánytól kapott screenshotról kell megtudjam, hogy miket írogat másoknak. Nem érdekel, hogy milyen márjákú autója van, egyáltalán van-e neki, az sem, hogy albérletben vagy saját lakásban él, havonta mennyit keres, a fentiek ezerszer fontosabbak.

2024. ápr. 23. 13:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
ugyanígy vagyok a nőkkel van e normális 35-40 között....
2024. ápr. 23. 14:03
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy a kölcsönösség azt jelentené, hogy te csak azt adod vissza amit a másik megtesz neked és semmi mást nem. Hülyeségből írtam a káposztát, én teljesen tisztába vagyok vele, hogy mit jelent a kölcsönösség szó. Azt is írtam, hogy ezek a dolgok csak akkor működnek, ha ő is kölcsönösen tesz a másikért és nem, nem csak ugyan azt kell megtenni.

2024. ápr. 23. 14:03
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

12, akkor félreértettelek, ne haragudj.

Nekem mostanában azzal van pont bajom, hogy olyan emberekkel találkozom, akik mindenben kicentizik a kapcsolat minden részét, de kb úgy, mint én és a tesóm kisgyerekként.

Ugyanazt várja el az egyik, amit ad, akkor is, ha a másik mást ad szívesen. Szinte stopperral mérik, ki mennyi házimunkát végez, a szexben nem adják örömmel, amit élveznek, mert a reciprokát nem kapják meg. Annyira fárasztó.

2024. ápr. 23. 14:22
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

4-es. Ezek szerint jól elcsesztem az életemet, mert én pont olyan férfi vagyok mint a kérdésben, és képzeld, én meg nem találtam olyan nőt aki kedves, gyengéd, családcentrikus, vágyik az érintésre amit viszonozni is tud, stb.

Aztán megnősültem, és azóta is azt érzem, hogy elcsesztem. Bakker, itt panaszkodik az összes nő, én meg nagyjából mindent élből hozok, kezdve az alapoktól, ráadásul nem tanult viselkedési formák.

Ez van, mindig rosszak a párosítások.

Tényleg frusztrál és mindig sértve érzem magam, amikor a férfiakról panaszkodnak, mert ha magamra értem, akkor nem is tudom értelmezni.

2024. ápr. 23. 14:25
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez így valóban nem egy működőképes kapcsolat. Lényegében pont az nincs meg benne ami alap kellene, hogy legyen. (A szeretet és az önzetlen törődés.)

2024. ápr. 23. 14:25
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Más ember helyében, ha ezt a listát meglátnám, szerintem olimpiai futóversenyt nyernék olyan gyorsan lépnék.

Mielőtt bárkitől bármit is vársz, vagy szeretnél először te tanulj meg szeretetet adni és lehetőleg annyit, hogy a másik ne tudja viszonozni, és mindig legyél elől az adásba.

Boldogult nagyim mondta egykor nekem, még fiatalként, amikor kérdeztem tőle, mi a titok, mitől tudják szeretni az embert. Igaza volt.

Már csak azért is, mert az ilyen emberek életében mindig betoppan az, aki még nála is többet tud adni-érzelmileg. És tényleg.

2024. ápr. 23. 14:52
 17/36 anonim ***** válasza:
77%
16+ A "priorítás" élén mindig a védtelek és a kiszolgáltatottak érdekei állnak. Ez meg nagyon kikivánkozott..
2024. ápr. 23. 14:55
 18/36 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező ne haragudj meg rám, de olyan férfit te nem fogsz soha a büdös életben akinek te leszel mindig az első helyen gyakorlatban értve hiába leszel elméletben az és te se fogod tudni azt az elvárást állandó jelleggel érvényesíteni.

A szeretetnyelvnek kellene, hogy maj'dnem egyforma legyen, de olyasmi se lesz mindig, hogy majd ölelgetni fog a kanapén és nem is fogsz rá vágyni.

Egyébként lehetetlen dolgot nem vársz el, ezek alap dolgok, de csak akkor ha szerelem, szeretet, tisztelet köt össze a férfival.

2024. ápr. 23. 14:59
 19/36 anonim ***** válasza:
64%

A legtöbben a múltban leragadnak.

Az exhez hasonlítgatnak. Gyermektelen meg nagyon ritka .

2024. ápr. 23. 15:09
 20/36 A kérdező kommentje:
Egy fontos dolgot kihagytam: képes legyen összetett mondatokban kommunikálni, ne kizárólag egy-egy szót vagy emojit írjon, valamint legyen igénye arra, hogy érdemben beszélgessünk egymással. Nemcsak arról, hogy kinek hogy telt a napja, hanem komolyabb horderejű témákról is. Az én legyek a prioritási listája élén alatt azt értem, hogy ne legyenek fontosabbak a barátai, családja, munkája, mint én. Külső jegyekről szándékosan nem írtam, nincs kifejezett zsánerem.
2024. ápr. 23. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!