Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tűt keresek a szénakazalban, vagy vannak még ilyen tulajdonságokkal bíró férfiak?
Senki nem mondta, hogy a kölcsönösség azt jelentené, hogy te csak azt adod vissza amit a másik megtesz neked és semmi mást nem. Hülyeségből írtam a káposztát, én teljesen tisztába vagyok vele, hogy mit jelent a kölcsönösség szó. Azt is írtam, hogy ezek a dolgok csak akkor működnek, ha ő is kölcsönösen tesz a másikért és nem, nem csak ugyan azt kell megtenni.
12, akkor félreértettelek, ne haragudj.
Nekem mostanában azzal van pont bajom, hogy olyan emberekkel találkozom, akik mindenben kicentizik a kapcsolat minden részét, de kb úgy, mint én és a tesóm kisgyerekként.
Ugyanazt várja el az egyik, amit ad, akkor is, ha a másik mást ad szívesen. Szinte stopperral mérik, ki mennyi házimunkát végez, a szexben nem adják örömmel, amit élveznek, mert a reciprokát nem kapják meg. Annyira fárasztó.
4-es. Ezek szerint jól elcsesztem az életemet, mert én pont olyan férfi vagyok mint a kérdésben, és képzeld, én meg nem találtam olyan nőt aki kedves, gyengéd, családcentrikus, vágyik az érintésre amit viszonozni is tud, stb.
Aztán megnősültem, és azóta is azt érzem, hogy elcsesztem. Bakker, itt panaszkodik az összes nő, én meg nagyjából mindent élből hozok, kezdve az alapoktól, ráadásul nem tanult viselkedési formák.
Ez van, mindig rosszak a párosítások.
Tényleg frusztrál és mindig sértve érzem magam, amikor a férfiakról panaszkodnak, mert ha magamra értem, akkor nem is tudom értelmezni.
Igen, ez így valóban nem egy működőképes kapcsolat. Lényegében pont az nincs meg benne ami alap kellene, hogy legyen. (A szeretet és az önzetlen törődés.)
Más ember helyében, ha ezt a listát meglátnám, szerintem olimpiai futóversenyt nyernék olyan gyorsan lépnék.
Mielőtt bárkitől bármit is vársz, vagy szeretnél először te tanulj meg szeretetet adni és lehetőleg annyit, hogy a másik ne tudja viszonozni, és mindig legyél elől az adásba.
Boldogult nagyim mondta egykor nekem, még fiatalként, amikor kérdeztem tőle, mi a titok, mitől tudják szeretni az embert. Igaza volt.
Már csak azért is, mert az ilyen emberek életében mindig betoppan az, aki még nála is többet tud adni-érzelmileg. És tényleg.
Kérdező ne haragudj meg rám, de olyan férfit te nem fogsz soha a büdös életben akinek te leszel mindig az első helyen gyakorlatban értve hiába leszel elméletben az és te se fogod tudni azt az elvárást állandó jelleggel érvényesíteni.
A szeretetnyelvnek kellene, hogy maj'dnem egyforma legyen, de olyasmi se lesz mindig, hogy majd ölelgetni fog a kanapén és nem is fogsz rá vágyni.
Egyébként lehetetlen dolgot nem vársz el, ezek alap dolgok, de csak akkor ha szerelem, szeretet, tisztelet köt össze a férfival.
A legtöbben a múltban leragadnak.
Az exhez hasonlítgatnak. Gyermektelen meg nagyon ritka .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!