Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány évesen tegyen le egy férfi végleg arról hogy valaha komoly kapcsolata amiből házasság és család is lesz?
Bármikor jöhet a nagy Ő.
Kollégám 2x vált, most 46 évesen talált magának új párt, úgy néz ki komoly is a kapcsolat.
2 lehetőség van:
1, Elfogadsz egy 40 körüli túlsúlyos pl 160cm 85 kg egyedüláló anyát a 10 év körüli gyerekével! Kapsz szexet, törödést, de anyagilag neked is be kell szállnod a gyereke nevelésébe. Lehet szül neked is egy gyereket! Utána anyuka otthon marad. Te meg dolgozol hogy 4 en megtudjatok élni.
2, írogathatod a kérdéseket ide még évekig! Az irreláis elvárasaiddal hogy 25-30 közötti, gyerektelen, vékony, szép (külsőben és korosztályban totál nem hozzád való) fiatal nőt szeretnél... csak hát számodra eredménye nem lesz.
9-es: a 30 éves nő miért ne lenne hozzámvaló?
Most olvastam egy kérdést itt amiben azt kérdezték a régóta házasoktól hogy hány év korkülönbség volt köztük, és meglepően sok között 6-8 év volt. Akkor miért ne lehetne nekem 30-32 éves barátnőm?
Miért 40 körüli kövér elvált anyuka jöhet csak számításba?
Te engem tuti valami leharcolt 50 évesnek kinéző 150/110-es fazonnak gondolsz, közben 184/84 vagyok és nem 38-nak de olyan 35-nek szoktak nézni mert eléggé problémamentesen élek és nem iszom nem dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!