Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz nekem is cuki, aranyos barátnőm? 30/F
31 Nagyon bölcs vagy de oda komoly együtt érzés sok megfigyelés és intelligencia kell. A legtöbb ember azt nézi hogy megszerezni a nőt, nem feltétlen a legőszintébb legkorrektebb módon, legyen kivel dugni stb programokat csinálni. Megtartani őt féltékenykedéssel, manipulációval.. ezt nem veszi sok ember észre magán, de mindennaposak a manipulációk.
Nem mindenki ilyen de a többség.
Az együtt érzés nehéz nekik mert akkor olyan dolgokkal kell szembe nézni hogy pl ha megmondom a nőnek ami neki nem szimpatikus, mert együtt érzek vele és tudom hogy nekem se esne jól ha kamuzna.. ha megmondom azt is ami esetleg kiábrándítja őt belőlem akkor nem lesz a nőm, vagy kisebb eséllyel lesz.. Marad a manipuláció, magukat jobbnak mutatni mint valójában, hogy megszerezzék a nőt vagy férfit.
Akinek van működő lelki ismerete az átérzi mi nem helyes de a többinek hiába papolni. Liánozás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!