19 éves testvérem öngyilkos lett, felakasztotta magát a egy fára. Érettségi után volt, tele ambíciókkal, orvos szeretett volna lenni, volt mellette egy aranyos barátnő. Olyanok voltak mint a testvérek. Mi vezethet egy ilyen embert erre a tettre?
Nekem a testvérem akasztotta fel magát .Azóta eltelt 10 év ,de azóta se tudom miért tette.
Őszinte részvétem !
Részvétem!
Nekem főiskolás koromban a barátnőm lett öngyilkos, bár ha szabad így fogalmazni, neki azért volt oka rá. (Bár én azt sem nevezném oknak... de sokak szerint az.) Nagyon beteg volt, egy genetikai rendellenességgel született, és állandóan bajok voltak a szívével. Azt mondták, nem valószínű, hogy megéri a 40-et. Ő meg nagyon a fejébe vette, hogy ezt "megelőzi" úgymond. Egész normális életet élhetett volna, de ő inkább menni akart. Persze, én erről szinte semmit nem tudtam, halála után tudtam meg a legjobb barátnőjétől. Nagyon megihlette az "édes november" című film, és elhatározta, hogy miután megtalálja az igaz szerelmet, pár hónap után eltávozik. Sajnos így is lett.
De visszatérve Rád, illetve testvéredre: sajnos rengeteg ok lehet, ami miatt valaki erre az elhatározásra jut. Ráadásul aki a legmélyebben van, általában az igyekszik úgy tűnni, mint ha minden tökéletes lenne. Ki tudja, milyen volt valójában a kapcsolatuk? Ki tudja, mik történtek vele, amikről senki nem tud?
De tényleg lehetséges az is, hogy ennyire nem tudta feldolgozni a szerette elvesztését. Ez nagyon mélyre tudja taszítani az embert, és lehet, hogy ideig-óráig kihúzza valahogy, látszólag életvidáman, de egyszer csak nem bírja tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!