Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még itt olyan rajtam...

Van még itt olyan rajtam kívül, aki nem szereti a kisbabákat?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem tudom megérteni, mások hogy képesek elolvadni egy kisbabától, engem egyáltalán nem érdekelnek. nem utálom őket vagy ilyesmi, csak nem váltanak ki bennem semmilyen pozitív érzést. persze néha-néha akad köztük egy, akire én is azt mondom, hogy oké, ez aranyos, de akkor is inkább csak távolról szemlélem, nem venném a kezembe, nem gügyögnék neki stb.

azt nem értem, hogy lehet kollektíven rámondani úgy általánosságban az ÖSSZES kisbabára, hogy aranyos. vannak emberek, akik akármilyen csúnya, buta stb. kisbabától eldobják az agyukat és odáig lesznek. attól még, hogy most született, nem lesz cuki szerintem, később ugyanúgy lehet belőle rossz ember, gerinctelen, jellemtelen, buta, hazudozó. plusz nem is nagyon tudok mit kezdeni velük.

teljesen hiányoznának belőlem az anyai ösztönök vagy mi? ez rendben van így, más is van hasonlóan? L/24

2014. okt. 31. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a dolgoban tényleg csak ez a két véglet létezik: a vég nélküli rajongás, valamint a totális apátia. Én is az utóbbihoz csoporthoz tartozom és bizony a környezetemtől látom hogy azt is könnyebben elfogadná ha én lennék a bostoni fojtogató.
2014. okt. 31. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ja és persze mindig mondogatni fogják hogy majd ez megváltozik, meg megérted ha saját gyereked lesz, de ez nem lesz igaz. És szinte kötelező eleme az ilyen beszélgetéseknek a lenéző pillantás, vagy amikor úgy néznek össze fölötted, ahogy az ápolók teszik azt az őrült felett a bolondokházában.
2014. okt. 31. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
A cuki aranyos maszlag az csak egy színházi jelenet. Hallottál már olyat hogy bárki is azt mondja más gyerekére hogy nem szép vagy valami hasonló? Naugye hogy nem! Neked is meg kellene ismerkedned kicsi babákkal vagy közelebbi kapcsolatba kerülni velük. És akkor máshogy látnád te is. De attól még aranyos lehet ő fog téged 25 év múlva kirabolni. De ne ezt tartsd szem előtt. Te sem vagy hibátlan neked is biztos vannak hibáid és más szemében egy igazi szemét gerinctelen vagy. Mindenkinek más egy gyermekkel való kapcsolat. De azért is kedvesek számomra a gyerekek mert nem hazudnak soha. A felnőttekkel elentétben.
2014. okt. 31. 09:21
 4/6 A kérdező kommentje:

egyébként nincsenek olyasmi elképzeléseim, hogy nem szeretnék gyereket meg hasonlók. szeretnék, majd. egyszer. egyelőre ez még elég korai, nem tudom, később változna-e a hozzáállásom.

#3 az igaz, hogy több időt kéne kisbabákkal töltenem, hátha kicsit jobban viselném őket. lehet az is a probléma egyik gyökere, hogy nincs, nem volt mostanában kisbaba a családban, nem tudom, hogyan kéne bánni velük. olyan könnyen elsírják magukat mindenért, nem tudnám elviselni, hogy mondjuk a kezembe veszem és rögtön elsírja magát és az anyjának kell megnyugtatni. meg mit csináljak velük, a gügyögés, jópofizgatás egyszerűen nem megy, sajnálom.

vannak nők, akik tényleg minden kisbabától elolvadnak. anyám is ilyen, képes pl az utcán idegen kisbabákra rámosolyogni, elkezdeni becézgetni őket meg ilyesmi. én ettől kivagyok, sose fogom ezt megérteni.

2014. okt. 31. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak racionálisan látod, nem hiányoznak belőled az anyai ösztönök. Majd ha a jövőben lesz gyereked, őt szeretni fogod valószínűleg, mert a tiéd. Ennyi.

A társadalom egyébként tényleg elítéli az ilyen nőket, bár nem értem miért, mert nem azt mondják, hogy gyűlölik a gyerekeket, csak nem olvadnak el minden kisbabától. De miért is kéne? Mert kicsi? Nem is ismered. A barátnőm is így gondolkozik egyébként, akár ő is írhatta volna a kérdést. Tehát szerintem ez egy helyénvaló. racionális, két lábbal a földön álló gondolkodás.

2014. okt. 31. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Anya lettél azóta kérdező? :)
júl. 12. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!