A lány barátaim csak jó indulatból dicsérgetnek azzal,hogy milyen aranyos és helyes fiú vagyok,hogyhogy nincsen még barátnőm kérdik ők ?! (Kép lent)
(Lapoz le,ha nem érdekel a rizsa 😅 )
Kicsit visszahúzódó,félénk fiúnak valánam magamat.
Sokszor ha olyan emberek vesznek körül,akikkel nem ápolók olyan nagy baráti kapcsolatot,mindig elkezdek szorongani és tutyi mutyi leszek ezen változtatni szeretnék!
Tavaly sokkal rosszabb volt a helyzet, most már kicsit jobban eltudok lazulni.
De legalább már tudom mi szorongásom oka :) .
Szeretném kérni,véleményetek szerintetek helyes vagyok?
jobb lenne ha PRIVÁTBA,kapnék választ.
Ezt a kérdés nem önbizalom növelés céljából rakom
ki,hanem kíváncsiságból!
Nem tartom magamat rondának,elfogadtam magamat minden hibámmal,azt viszont fúrnak tartóm,hogy néhány lány helyesnek gondol.
Remélem érthetően írtam,próbáltam oda figyelni a helyes írásomra meg,hogy választékosan fogalalmazzak de tanulas nehézségem van,ami kihat az írásbeli kommunikációra.
Hát ilyen téren jó hülye
vagyok😂
Bár szerintrm szépek de azt hittem csak barátságból mondanak ilyet
Hát ne is haragudj, de az a rózsaszín póló... 😂 Ne csodálkozz, ha csak ennyit mondanak, hogy aranyos vagy. A szemöldököd nagyon nagyon vastag.
És egy kis arcszörzet nem ártana, nagyon feldobná az arcod.
Lehet lepontozni, amiért őszinte voltam 🤓😉
Az nem rózsaszín póló
Nekem tetszik és hordani is fogom 😀.
Arc szőrzetet majd később szeretnék,most nagyon gáz lenne mert nem fejlődőt ki elégé,hogy normális borostám legyen.
Persze elfogadóm a véleményed,kinek a pap kinnek a paplan 😉.
Igen,.nagyon gáz, ha egy pasi szedi a szemöldökét, olyan meleges.
Pont, mint a póló. De használd egészséggel 😂😂😂
Jó, vastag a szemöldököd, de szerintem ebben semmi rossz nincs. Nem torzonborz, összenőtt szőrmók szemöldököd van, az meg, hogy vastag, önmagában nem negatív dolog, hanem egy semleges jelző, tök mindegy.
A "bőven vállalható"-t találom én is a megfelelő kifejezésnek, ha önmagában a külsőt nézzük. Viszont ez az érzékenykisfiús fizimiska (ami nem ellentéte a jóképűnek, hanem akár egy fajtája is lehet) egy érzékenykisfiús természettel párosulva túl sok lehet az érzékenykisfiússágból, ezért találsz többnyire olyan lányokat, akik barátkozni akarnak veled, és pátyolgatnak, szárnyuk alá vesznek, "megsimogatják a buksidat".
Nem azt mondom, hogy legyél tesztoszteronmacsó, mikor ez ellenkezik a természeteddel (és egyébként sem feltétlenül pozitív dolog). De a szorongás legyőzése, és az ellazulás jó út. Ha jóban vagy magaddal, és nem óvatoskodva, hanem magabiztosan hozod azt a jósrác-figurát (vagy bármilyet), aki vagy, az vonzóbbá tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!