Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A lány barátaim csak jó...

A lány barátaim csak jó indulatból dicsérgetnek azzal,hogy milyen aranyos és helyes fiú vagyok,hogyhogy nincsen még barátnőm kérdik ők ?! (Kép lent)

Figyelt kérdés

(Lapoz le,ha nem érdekel a rizsa 😅 )

Kicsit visszahúzódó,félénk fiúnak valánam magamat.

Sokszor ha olyan emberek vesznek körül,akikkel nem ápolók olyan nagy baráti kapcsolatot,mindig elkezdek szorongani és tutyi mutyi leszek ezen változtatni szeretnék!

Tavaly sokkal rosszabb volt a helyzet, most már kicsit jobban eltudok lazulni.

De legalább már tudom mi szorongásom oka :) .

Szeretném kérni,véleményetek szerintetek helyes vagyok?

jobb lenne ha PRIVÁTBA,kapnék választ.

Ezt a kérdés nem önbizalom növelés céljából rakom

ki,hanem kíváncsiságból!

Nem tartom magamat rondának,elfogadtam magamat minden hibámmal,azt viszont fúrnak tartóm,hogy néhány lány helyesnek gondol.

[link]

[link]

[link]

Remélem érthetően írtam,próbáltam oda figyelni a helyes írásomra meg,hogy választékosan fogalalmazzak de tanulas nehézségem van,ami kihat az írásbeli kommunikációra.

2021. júl. 18. 21:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hát azért nem ugy viselkednek velem mint ahogy írtad hannem mint egy normális baráral,akinek néhányszor bókolnak ( ha kettesbe vagyunk)

Tőlük én se szertnék kapcsolatot mert lehet a barátságunk rovására menne,bár nagyon örülnek neki,mert külsőleg vonzónak tálalom őket,meg aranyosak is de bennem az,hogy mi van ha szakítunk és egy idejig gaz lesz találkozni.

2021. júl. 18. 22:29
 12/23 anonim ***** válasza:
12%
A helyesíráson is járhatna az eszed kicsit, nem csak a csajokon, meg a külsődön...
2021. júl. 18. 22:52
 13/23 A kérdező kommentje:

Írtam,hogy tanulás nehézségem van.

Tinédzser vagyok,szerinted min járjon az eszem ha nem a csajozáson?

2021. júl. 18. 22:58
 14/23 anonim ***** válasza:
10%

Ját most, hogy így irogatsz és látom a stílusod...

Bocs, hogy ezt irom, de nem csodálkozom rajta, hogy kutyának sem kellesz. A pólód meg csak hab a tortán.

2021. júl. 18. 23:04
 15/23 A kérdező kommentje:
Én nem akartam benned ellenszenvet kiváltani meg senkiben sem írtam privátot
2021. júl. 18. 23:25
 16/23 anonim ***** válasza:
14%
És itt miért nem lehet irnni? Miért kell hozzá privát? Túl hosszú lett, nincs kedvem végigolvasni 😃😃😃
2021. júl. 19. 02:23
 17/23 A kérdező kommentje:

Hát akor nem mindegy?

Itt sem lesz kedved végig olvasni.

2021. júl. 19. 07:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Én azt írtam hogy miben váltottam ki benned kielen szenvet és bemásoltam két reagálásomat.
2021. júl. 19. 07:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Lattám nagyon sokan megnéztek a képemet,bármennyire is negatív kaphattam volna választ.A negatív kritika is érdekel,mert lehet belőle tanulni és tudni fogom min kell változtatnom.
2021. júl. 19. 09:33
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
A második kép nagyon előnyös, az első kettő kevésbé, de a kevésbé sem azt jelenti hogy ronda lenne, átlagos. Mindenkinek vannak előnyös, kevésbé előnyös képei. Az biztos hogy ha jobban próbálkoznál, lehetne barátnőd, de szerintem nem mersz, és írtad is azt hiszem. Az kicsit furcsa lehet a lányoknak, hogy nem mersz csajozni, őszintén az én koromban nem értettem azokat a srácokat, akik ilyenek voltak mint te. Női egyenjogúság meg minden, de azért nem a nőnek szokás kezdeményezni, minden lány arra vár hogy meghódítsák, nem arra hogy ő vegye kézbe a dolgokat. Szóval ez a belső tulajdonságod elég fura nekem, olyan mintha senki sem lenne elég jó neked, és őrizgetnéd magad valakinek, vagy túl éretlen vagy.
2021. júl. 23. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!