Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan másszak ki ebből?
Külföldön lakom es találkám volt (első) egy pasival, aki mint kiderült szinte szomszédom. (társkereső appon ismertem meg)
Elkérte a szamom es szamot cseréltünk, meghívott magához, de bokros teendőkre hivatkoztam, lévén hogy alig ismertem
Itthon megnéztem a neten a neve alapján rákerestem es láttam hogy nem házas, viszont élettársi viszonyban él egy nővel.
Hogy másszak ki ebből sértődés nélkül mert a kávém es a sütim ő fizette??
"Ezzel elárulom, hogy utána kutakodtam!"
Annyira nem gáz ezt bevallani mint élettárs mellett csajozni
Amúgy azt csinálsz amit akarsz de simán szembesítheted is vele ha van merszed hozzá. Ha meg nincs akkor marad a ghosting, azt is megérdemli (pedig férfi vagyok és gyűlölöm a ghostingolást)
Ciki?
Mármint kinek ciki?
A sztori eddig csak neki ciki
A diplomatikus megoldás pedig nem más mint hazudozás (ez is egy opció valóban) azonban az már a te jellemedet sérti. Ha tartasz tőle akkor tiltás és ghosting, de ha nem akkor az egyenesség a számodra legkevésbé "ciki"
Bocs nem vagy megsem szimpi
Nem volt meg a szikra
Talaltam mast
Etc...
" mert a kávém es a sütim ő fizette??"
???????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!