Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy lánnyal, és ő azt írta nekem utána, hogy a barátnőm akar lenni. Én viszont nem szeretném, annyira nem is jön be. Meg nekem más tetszik és inkább leszek egyedül vagy azzal aki tetszik. Mint olyannal aki nem.

Igazából már többször összejöttem valakivel aki éppen ott volt. Nem megy már szerelem nélkül megjátszani magamat, inkább akkor szórakozással töltöm az időt, a haverokkal, vagy filmezek. Persze sokszor rámjön az az érzés, hogy de jó lenne szexelni valakivel :(

2016. nov. 29. 14:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
így jártál
2016. nov. 29. 14:40
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Nehogy már sajnáljunk Téged! Szemét alak vagy! Érzelem nélkül hitegetni meg dugni valakit...

Én majd meggebedek, hogy szerethessek egy lányt, engem a nők semmibe vesznek, erre itt vagy Te egy xar alak akit meg ennek ellenére bírnak a nők!

2016. nov. 29. 14:44
 3/15 anonim ***** válasza:
22/F
2016. nov. 29. 14:44
 4/15 A kérdező kommentje:
semmivel nem vagyok én jobb helyzetben, aki tetszik nekem engem is kb semmibe vesz
2016. nov. 29. 14:46
 5/15 anonim ***** válasza:
add át nekem :)
2016. nov. 29. 14:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmondod, hogy részedről ez csak egy éjszakás dolog volt, nem akarsz vele összejönni, és sűrűn bocsánatot kérlelsz, amiért ezt nem voltál képes előre közölni vele.

Ezek után pedig szépen magadba nézel, és elgondolkodsz, hogy miért is lenne veled valaki, akit értékesnek és vonzónak találsz, ha te össze-vissza hetyegsz érzelmek nélkül, ráadásul mindezt úgy (ami a nagyobb gond), hogy nem közlöd előre a szándékaidat az érintettel.

2016. nov. 29. 14:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora kamugép vagy hallod.. Most vagy csak egy álomvilág, hogy ilyen könnyen megkapsz valakit, vagy az, hogy nem tudod ezt hogyan kezeld ha nem akarsz tőlük semmit.

Mire jó ez? :)

Aki megtud kapni egy csajt így ahogy te, annak semmiféle gondot nem okoz, hogy helyzetekből hogyan másszon ki.

2016. nov. 29. 15:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Amúgy miért fekszel le olyannal aki nem tetszik? Mert más nem állna veled szóba? Nő vagyok, de olyan férfival nem feküdnék le, aki nem tetszik, nem lenne gusztusom. (Amúgy nem stílusom az egyéjszakás)
2016. nov. 29. 15:13
 9/15 A kérdező kommentje:

egyszerűen leírva, aki jó nő az nem fekszik velem le

aki rusnya azt megkaphatom

állítólag helyes gyerek vagyok

ez a lány egy átlagos, nem mondom hogy csúnya de nem érzem, hogy ő lenne az igazi, amikor találkoztunk jól elvoltunk, elvagyunk, nincs vele bajom.

de ha pl üzenetet ír, akkor kellemetlen érzésem van, ha pedig az a lány aki tetszik nekem igazából, akkor pedig olyan jóleső kellemes érzésem lesz, és ez ellen nem tehetek.

pedig ez a lány dolgozik, nem dohányzik, kedves, minden kritériumnak megfelel, de hiányzik az a plusz

2016. nov. 29. 15:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt kapod vissza az élettől, amit te is teszel másokkal.
2016. nov. 29. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!