Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy lánnyal, és ő azt írta nekem utána, hogy a barátnőm akar lenni. Én viszont nem szeretném, annyira nem is jön be. Meg nekem más tetszik és inkább leszek egyedül vagy azzal aki tetszik. Mint olyannal aki nem.

Igazából már többször összejöttem valakivel aki éppen ott volt. Nem megy már szerelem nélkül megjátszani magamat, inkább akkor szórakozással töltöm az időt, a haverokkal, vagy filmezek. Persze sokszor rámjön az az érzés, hogy de jó lenne szexelni valakivel :(

2016. nov. 29. 14:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

és továbbra is azt kamuzod, hogy neked problémát jelent egy rusnya nőt leépíteni? :) Neee máár!

Vagy most mi a cél? :)

2016. nov. 29. 15:23
 12/15 A kérdező kommentje:

hát igen, mert kellett volna mondanom az elején neki

de már mindegy

2016. nov. 29. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Rusnyák? Hát te sem lehetsz valami nagy király, ha csak a "rusnyák" jutnak, a jó nők szóba sem állnak veled... miről beszélünk?

Szánalom vagy, de komolyan.

2016. nov. 29. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
ő se mondta magáról h nagy szám, honnan veszed, mi ez a támadó fellépés? amúgy hasonló cipőben járok mint te kérdező, a csúnyábbak simán összejönnek, dögivel is, a szebbek annyira nem sülnek.. persze a csúnyákat nem kúrogatom össze vissza, de ha egy kevésbé csúnya vagy ilyen éppen átlagos mint ami most volt nálad adódik, akkor azért adok neki :)
2016. nov. 29. 16:42
 15/15 A kérdező kommentje:

a 13-as hozzászóló egy idióta

igen én is így vagyok, de már egy idő után meguntam a csúnyább nőket, én már úgy fogom fel, hogy inkább elmegyek edzeni hogy tetszek annak aki nekem tetszik, vagy társaságba mint, hogy legyen egy kellemes napom olyan nővel akivel aztán már nem akarok semmit. Ez egy gyenge pillanatomban volt, találkozni akart velem a lány, én pedig mondtam hogy jöhetnénk ide is.

Egyébként ez is relatív, mert pl aki nekem nagyon tetszik és össze akarok jönni, az van aki szerint nem is jó nő.

2016. nov. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!