Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan másszak ki ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan másszak ki ebből?

Figyelt kérdés

Tobb, mint fel eve megismertem egy fiút, akivel néhány hetes ismerkedés utan lefeküdtünk. Egyikünk sem tervezte hosszu tavon, de én azota sem tudom elfelejteni, pedig mindenhogyan próbálta mar. Ugy érzem nem is fogom tudni, ez egy mocsár, ami lehúz lelkileg, érzelmileg. Minden egyes pillanata élesen el bennem Anna az estenek, vannak napok amikor eszembe sem jut, de sokszor estenkent erre alszom el. Azota nem is beszéltünk csak egyszer az eset utan, de az mar fel eve volt. Ez mar nem normalis, es tudom hogy o mar nem is gondol ram, lehet Sosem gondolt.

23 N

2016. febr. 17. 21:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Helyesirasert elnezest, telefonról irtam.
2016. febr. 17. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudod miért van ez benned?

Mert nem volt időd és lehetőséged kiábrándulni belőle, rájönni, hogy ő is csak egy középszerű ember.

Lényegében a saját fantáziádba vagy szerelmes.

Vannak, akik így élik le az életüket is.

2016. febr. 17. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt csak egy másik fiú fogja elfeledtetni veled,aki sokkal érdemesebb a szerelmedre.

De ebbe a mocsárba önként sétáltál bele,csak közben nem számoltál a saját érzéseiddel.

2016. febr. 17. 21:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon igazatok van. Azt hittem, ha olyan sokan tudnak egy éjszakás kapcsolatot kialakítani érzelmek nelkul, akkor lett vég a kapcsolatoknak, nekem is menni fog. Sajnos tevedtem.
2016. febr. 17. 21:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Kapcsolatomnak, felre irtam.
2016. febr. 17. 21:31
 6/9 RRR ***** válasza:
majd,ha szerelmes leszel egy férfibe megint
2016. febr. 17. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Kihasznált aztán ennyi, eddig voltál jó, ez sajnos felejtős
2016. febr. 17. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Ezek szerint jól lekúrt téged. :D Nem semmi. Pár hét után csak úgy ágyba bújsz egy vadidegennel?
2016. febr. 17. 22:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem vadidegen, elotte ismertük mar egymast, de nem beszéltünk.
2016. febr. 17. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!