Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan másszak ki ebből?
Tobb, mint fel eve megismertem egy fiút, akivel néhány hetes ismerkedés utan lefeküdtünk. Egyikünk sem tervezte hosszu tavon, de én azota sem tudom elfelejteni, pedig mindenhogyan próbálta mar. Ugy érzem nem is fogom tudni, ez egy mocsár, ami lehúz lelkileg, érzelmileg. Minden egyes pillanata élesen el bennem Anna az estenek, vannak napok amikor eszembe sem jut, de sokszor estenkent erre alszom el. Azota nem is beszéltünk csak egyszer az eset utan, de az mar fel eve volt. Ez mar nem normalis, es tudom hogy o mar nem is gondol ram, lehet Sosem gondolt.
23 N
Tudod miért van ez benned?
Mert nem volt időd és lehetőséged kiábrándulni belőle, rájönni, hogy ő is csak egy középszerű ember.
Lényegében a saját fantáziádba vagy szerelmes.
Vannak, akik így élik le az életüket is.
Ezt csak egy másik fiú fogja elfeledtetni veled,aki sokkal érdemesebb a szerelmedre.
De ebbe a mocsárba önként sétáltál bele,csak közben nem számoltál a saját érzéseiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!