Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan másszak ki ebből a szituból?
sziasztok. neten megismertem egy srácot még nem olyan sokat beszéltünk, de össz vissz 2 kép volt róla amin helyes volt és kiderült h több éves kép az már, én meg még előtte igent is mondtam hogy találkozzunk (randi).. és tökre sokat beszélgettem vele, de küldött magáról néhány képet és abszolút nem helyes, olyan "igénytelen" semmilyen a srác..és tudom h nem vonzódnék hozzá.. tudom oltári bunkó vagyok de most az jobb ha élőben nem vonzódom és utána bántom meg ha én tetszek neki? :(
mert ilyenem volt és nagyon durván mártírkodott egy srác érte..
vagy szerintetek találkozzak vele? :/
egyidősek vagyunk
16l
És ezek után modjátok, hogy nem a külsőségek számítanak a csajoknál. Hát DE. Itt az ékes példa.
Kicsit rondább volt máris lapát. Szép világ.
# 3
Vagyis még fizettessen is ki egy mozijegyet/kajálás árát azzal a lúzerrel aki "túl ronda" hozzá. Hát szép.
Élőben találkozz vele. Sokaknak rossz a fotóarcuk.
Mit értesz az alatt, hogy igénlytelen?
Egyidősek vagytok,és több éves a kép?
Nem tűnt fel,h egy kisfiú van rajta? :D
Am. szerintem egy próbát megér,sok nem fotogén alkat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!