Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl sokat várnak el a nők és azért van annyi incel bánatrecskás?
Csak pár extrém elvárás a sok közül. Legyél magas,vékony, diplomás - 20 nyelvismerettel, legyen autód - lakásod- megtakarításod, keress minimum 600 ezret. És még sorolhatnánk!
Egy egyszerű Béla vagy Pistike hogy ugorja meg ezeket?
A 36. komment egy embernek nem nevezheztő rosszindulatú tetű.
27F incel
(Attól még, hogy valaki incel nem biztos, hogy egyből ilyen patkány személyiségű)
"rohadtul unalmas már ez a rohadt általánosítás. A nők észre se vesznek, nem kellek nekik, mert kicsi a farkam, nincs kocsim, 165 cm vagyok, anyámmal élek, ronda a pofám, csóró vagyok, stb. A személyiségetekkel van gond, árad belőletek a nő gyűlölet, mert egyedül vagytok."
Aha szóval az teljesen rendben van hogy ha a férfi egyedül marad és az csakis az ő hibája, szerinte egyedül a férfi soha meg nem ismert személyisége okozza a sikertelenségét, persze ha valaki egyedül marad egy vagy több pulyával az oldalán akkor a mocskos férfiak a hibásak akik annyira felszínesek és önzők hogy nem állnak le nevelgetni mások gyerekeit, így az illető egyedül marad ha az apját valahogy elveszti. Mindig mindenért a férfi a hibás, a nő nem tehet semmiről mert ő csak áldozat lehet. De rohadtul tudom sajnálni őket, ja nem, bocs!
#42 És mit segít az rajtad, hogy ki a hibás? Akarsz magadnak nőt, társat? Akkor alkalmazkodj az igényekhez. A hisztizésedbe senki nem fog beleszeretni.
Mondhatnék példákat az összes kifogásodra haveri körből akiknek mégis van párjuk. Csak ugye ők fejben rendben vannak.
F
"Akarsz magadnak nőt, társat?"
Mármint ilyeneket?
Mint akik itt is kimutatják a foguk fehérjét (az anonimitás mögött természetesen) nap mint nap?
Természetesen nem akarok így nőt, hiszen ilyen gazemberekre nincsen szükségem az életemben
"10-es nem várja el senkitől, hogy nevelje a gyerekét, ő csak azt mondta, ne általánosítsanak a férfiak."
Az önsajnáltató szegény özvegyecske ott ismerte el hogy egy a feminácik közül.
Nem tudom ő mit vár el meg mit nem, de az a lenézés és lekezelés amit írt az aljas femináci gazemberek sajátja. Ha ő így viszonyul hozzánk, akkor én mit sajnáljam őt? Nyilván ő is eltartót keres csak mint a többi anyuka, az hogy ő másképp maradt egyedül hidegen hagy.
Ahogy írta: Árad belőletek a gyűlölet mert egyedül vagytok
Pont ahogy a feminácikban is árad a gyűlőlet, mert a chadek ürítésen kívűl le sem tojják őket. Ezért természetesen a nőkhöz hozzá sem szagoló az incelek a hibásak senki más!
Fantasztikus az érvrendszered 47#
Egyszerűen lenyűgöző, sziporkázol
"Eltartót keres? Azt írta, egyedül marad! Miről beszélsz?"
Én is egyedül maradok, vállalom, mégsem erre vágyom, akár csak a 10#
Nyilván egyedül marad, mert nem tehet mást, de azért nem így szeretné.
A pénzes pasas azért jól jönne neki is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!