Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl sokat várnak el a nők és azért van annyi incel bánatrecskás?
Csak pár extrém elvárás a sok közül. Legyél magas,vékony, diplomás - 20 nyelvismerettel, legyen autód - lakásod- megtakarításod, keress minimum 600 ezret. És még sorolhatnánk!
Egy egyszerű Béla vagy Pistike hogy ugorja meg ezeket?
18 as
Miért? Nem az szokott lenni hogy "ne szólj rá! nem a te lányod fiad" Nevelő apa kussoljon. Nem szólhat a gyerekre mert ne az övé. És tinédzser korban rengeteg bajt okozhatnak a kölykök és akkor szégyenkezzen egy szószándékú pasas más kölke miatt? Akire rá se szólhatott hogy viselkedjen?
20
Bocs csak átnéztem rajta. Nem te vagy aki másik kérdésben írta hogy meghalt a villanyszerelő párja?
Ne magadból indulj ki ha te nem lehúzásra mész. 10 ből 8 anyuka használni akarja a új pasas anyagi erőforrását a saját gyereke iskolázására- nevelésére. Sokszor olyan, mondjuk pocakos nem jóképű férfival is összejönnek ilyenkor, akiket mondjuk egyetemi évei alatt a barátnőivel csak kigúnyolt volna hogy nyomi.
25
Szuper, erőt -egészséget továbbra is.
Férfiakat is napi szinten megbántják. Gondolj bele mennyi olyan létezik aki 170 cm (én 180 vagyok) és az alacsonysága miatt lehet 30 évesen is szűz. Milyen agresszió gyűlhetett fel benne hogy egy örökölt testi adottság miatt neki nem lesz partnere. öt is megbántják igaz?
Ahj istenem álljál már le..
Mi a franc bajod van, ha incel vagy, nem kellesz te anyukáknak se potapunak, mitől tartasz??
Nem vagy veszélyben...
Egy egyszerű Béla vagy Pistike hogy ugorja meg ezeket?
Úgy, hogy elkezd szépen magába fektetni, hogy máshogy? Mondjuk eljár sportolni, ami már jóformán alap, ha már jobb munkát nem talál..
Vagy, most ülj le.. elkezd normálisan viselkedni, hogy ne legyen ilyen taszító, mint te a válaszaid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!