Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl sokat várnak el a nők és azért van annyi incel
bánatrecskás?
Figyelt kérdés
Csak pár extrém elvárás a sok közül. Legyél magas,vékony, diplomás - 20 nyelvismerettel, legyen autód - lakásod- megtakarításod, keress minimum 600 ezret. És még sorolhatnánk!
Egy egyszerű Béla vagy Pistike hogy ugorja meg ezeket?
Látod, csak rísz itt, mást nem tudsz. Unalmas. Nem ez a baj veletek, hanem a fejetekben van probléma.
júl. 9. 12:19
12/57 anonim válasza:
Huzzatok már a fszba hogy mindennap meg kell kérdezni
júl. 9. 12:23
13/57 anonim válasza:
#10 árad a nő gyűlölet ezt nem lehet megmondani rá nézése senkiről.
júl. 9. 12:24
14/57 anonim válasza:
Szerintem jobban járnátok, ha néha összejönnétek, ti incelek, és leszopnátok egymást. Amolyan stresszoldóként.
júl. 9. 12:25
15/57 anonim válasza:
Ránézésre senkiről nem mondod meg, hogy gyűlöli a nőket, de már két mondatából rá lehet jönni, ahogy itt is. Mindig csak a mocskos nők! Oké, legyen igazatok, mocskos szemetek vagyunk! Akkor mért is sírtok utánunk, ha tudjátok, egyikőnk se normális?
júl. 9. 12:27
16/57 A kérdező kommentje:
10 es!
Pedig a kommentjeid pont az igazolják hogy mérges vagy a férfiakra. Egyedülálló anya vagy? Nincs is jogod haragudni egy férfire aki nem akar más gyerekére a pénzét elkölteni meg bajlódni a nevelésével. Ott a gyerek apja azt húzd le a gyerektartással. Meg ha el kell vinni -hozni valahova. Ha drogozni fog, inni, verekedni és be kell menni szégyenkezni a rendőrségre a gyerekért, azt is miért egy idegen faszinak keljen akié nem is a gyerek?
júl. 9. 12:27
17/57 anonim válasza:
Banatrecska.... nem fog egy nő se azért alatok feküdni hogy ne kelljen recsizni. Látszik mire kell nektek a másik ember...
júl. 9. 12:28
18/57 anonim válasza:
16, na ezért nincs nőd. Mondogathatod magadnak, hogy a külsőd miatt, de egy gyűlölködő, szánalmas senki kis féreg vagy.
Megérdemled a magányt. Remélem, nagyon fáj.
júl. 9. 12:29
19/57 anonim válasza:
#15 soha nem mondtam élőben senkinek hogy "utálom" a nőket sőt naponta beszélek velük de biztosan azért vagyok incel mert "utálom" őket nem is azért mert sosem voltam egy macsó férfi.
júl. 9. 12:35
20/57 anonim válasza:
10-es vagyok, ajánlom figyelmedbe a hozzászólásom újbóli elolvasását. Ott is írtam, özvegy vagyok, nem elhagyott a gyerek apja, és egy szóval sem mondtam, hogy elvárom bárkitől is, hogy nevelje a gyerekem, meg költsön rám. Na pont ezért nem ismerkedem, ismeretlenül is bántasz. Egyébként honnan veszed, hogy a gyerekem egy semmirekellő drogos lesz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!