Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem túl sokat várnak el a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl sokat várnak el a nők és azért van annyi incel bánatrecskás?

Figyelt kérdés

Csak pár extrém elvárás a sok közül. Legyél magas,vékony, diplomás - 20 nyelvismerettel, legyen autód - lakásod- megtakarításod, keress minimum 600 ezret. És még sorolhatnánk!

Egy egyszerű Béla vagy Pistike hogy ugorja meg ezeket?

júl. 9. 11:39
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

28

Pedig stresszelek folyamatosan hogy egy anyuka el akarja venni ezt a kis 320 nettós fizetésemet is. És nem szeretni akar csak kihasználni.

vagy

B

28 éves szüleivel lakó csaj be akarna költözni hozzám mert dolgzoni nem akar. És mint egy szamarat küldene dolgozni és tartsam el, amíg ő otthon tiktokozik naphosszat. És legyek hálás mert ő vékony én meg egy dagadt vagyok akinek normál úton szex sem járna egy nővel se.

júl. 9. 13:07
 32/57 anonim ***** válasza:
61%

" a körülmények áldozatai."

Saját magad áldozata vagy.

júl. 9. 13:08
 33/57 anonim ***** válasza:
80%

31

Ez most irónia? Ha komolyan írtad, nagy baj van a fejedben. Nem csoda, hogy nincs senkid.

júl. 9. 13:09
 34/57 anonim ***** válasza:
56%

31, ezeket a problémákat magadnak gyártod.

Nem tudom, hol élsz, de a legtöbb nő dolgozik. Csak azért, mert a nőket nem mutatják a Fókuszban, amiért eltartják a családjukat, attól még ezt teszik. Mindig ezt tették.

Ne félj attól, hogy valakinek kell a pénzed, mert nincs. És miért kellenél egy csinos, vékony nőnek? 320 ezerért lealacsonyodna hozzád? Legalább a mazochista képzelgéseid lennének realisztikusak.

júl. 9. 14:37
 35/57 anonim ***** válasza:
86%

Hát persze, tuti hogy a 170 centis pasi csak és kizárólag azért nem kap nőt mert alacsony. 🤣🤣

Majd ha hazaer a 170 centis férjem akkor mondom is neki hogy csomagoljon. És képzeld, előttem is volt barátnője. Hogy mikre nem vetemedtunk, nem? :D ráadásul még kopaszodik is.

Ja igen, gondolom most jön majd az az érv hogy biztos gazdag és azért. Az véletlenül sem lehet hogy azért mert neki nem hulladék személyisége van mint az inceleknek általában.

júl. 9. 15:00
 36/57 anonim ***** válasza:
0%

"Képzeld, én is egyedül maradtam, özvegyen egy kisgyerekkel és nem nyihogok itt szidva az összes férfit, hogy mind mocskos szemétláda, mert szóba se állnak velem, nem fogadnak el így, akkor most mi lesz?"

Még szép!

Beb@szna még ha felcsináltatva magadat nekiállnál követelőzni hogy nem kellesz. Ezt te magadnak csináltad viseled a következményeit, a férfiak meg az anyjuk hibájának viselik a következményeit. Tehát végülis nők a hibásak

júl. 9. 15:12
 37/57 anonim ***** válasza:
91%
36-os, nem olvastad, hogy a hozzászóló nem felcsináltatta magát, hanem özvegy? Értő olvasás!
júl. 9. 15:19
 38/57 anonim ***** válasza:
92%
36# meghalt a párja,te oltári nagy gennyláda🙄csoda-e hogy nem kellesz senkinek ekkora jóindulattal?
júl. 9. 15:20
 39/57 anonim ***** válasza:
65%

Cimbi, ha te 184cm jóképű pesti irodista lennél sportos testtel, diplomával és 900e nettóval, akkor se lenne nőd.

Pont mint a 38 éves megtért haverodnak.

Veled van a baj, nem a világgal.

júl. 9. 15:21
 40/57 anonim ***** válasza:
67%
Miért rúgnak bele egyesek a 10-es özvegybe? Nem ismerkedik? Ezek után nem is csodálom!
júl. 9. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!